Jude Bellingham gir Marcus Rashford en klem etter en treningskamp mellom United og Real Madrid sommer 2023.

Utfordret klubben: – Prøvde dere på Rice, Kane og Bellingham?

Publisert

United-ledelsen møter med jevne mellomrom en del supportere i det som er kjent som «Fans forum». 

Det er ikke alltid svarene er de mest interessante, men det er interessant å se hva slags spørsmål som sendes til noen av Uniteds mest sentrale personer.

Tirsdag ble det fra det møtet blant annet kjent at fotballdirektør John Murtough i møtet videreformidlet at det trolig ikke blir et travelt januarvindu.

Les saken her:

– Ikke godt nok

I notatene fra møtet kom det imidlertid også frem at det var en noe tøffere linje i de sportslige spørsmålene som ble stilt til klubblederne, selv om det kanskje ikke er så rart etter en meget variable høsten.

– Gjorde dere egentlig noen ordentlige forsøk på å hente Declan Rice, Jude Bellingham eller Harry Kane i sommer, spurte MUSTs Chris Rumfitt.

Bruno Fernandes og Harry Kane takker hverandre for kampen.

– De nåværende prestasjonene er jo ikke i nærheten av gode nok. Målet burde være å kjempe om titler, la han til.

– Hva slags bakgrunnssjekker gjør dere egentlig når dere kjøper spillere , spurte sesongkortinnehaver Zygmunt Baranski.

Det spørsmålet var også naturlig, all den tid Antony nå etterforskes, for ting som skjedde utenfor banen før han kom til United.

– Hvorfor er det slik at de fire siste managerne vi har hatt har fått suksess med en gang, men at prestasjonene så har falt , lurte Eric Najib fra Rainbow Devils på.

– Hva slags strategi har dere egentlig for spillersalg, spurte David Field, som er med som representant for familietribunen.

– Gir dere manageren den rette støtten, var spørsmålet fra Zeeshan Qumer, som er med som U21-fan.

– Viktig å tenke langsiktig

John Murtough kunne denne gangen ikke være med for å svare grunnet et annet oppdrag på Carrington. Dermed ble det mediesjef Andrew Ward som svarte.

– Vi hentet alle våre tre førstevalg i sommer, og det før Premier League startet.

Dette er også noe Murtough tidligere har uttalt.

– Vi har også en langsiktig strategi ved spillerkjøp, sa Ward – og understreket potensialet til både Rasmus Højlund (20) og Mason Mount (24). Her skulle Murtough fortelle mer inngående på neste fans forum-møte.

Rasmus Højlund

– Spillersalg er utfordrende, men et fokusområde for klubben, fortsatte han

– Manageren har også sterk støtte, og det er viktig å tenke langsiktig her, sa Ward videre.

– Og selv om prestasjonene har vært under det forventede denne sesongen så er det altfor tidlig å fastslå at sesongen har vært mislykket. Det er over halve sesongen igjen, og vi kjemper fortsatt om FA-cupen og topp-4.

Collette Roche, som er chief operating officer I klubben, la til:

– Målet vårt er å være den beste fotballklubben på og utenfor banen, samtidig som vi forholder oss til Financial Fair Play.

Da var imidlertid MUST-representanten raskt frempå med å påpeke at Fincancial Fair Play er et problem på grunn av alle rentekostnadene klubben er påført via eiernes kjøp av klubben.

Her kan du selv lese notatene fra møtet.

Powered by Labrador CMS