Darren Fletcher ankommer Old Trafford, 2. april 2022.

LOKALAVISEN:

- Usikker fremtid i møte

Publisert Sist oppdatert

I kjølvannet av Sir Jim Ratcliffes første offentlige opptreden som eier i intervju med blant annet BBC og MUTV onsdag kommer det stadig saker fra United-korrespondentene til de ulike medieaktørene.

Ratcliffe sa i sitt intervju at United er et stykke bak sine argeste konkurrenter og at klubben må jobbe for å komme tilbake dit hvor den hører hjemme. 

Helt konkret hva som skal til er ikke noe Ratcliffe hadde noe direkte svar på, men at klubben må tenke langsiktig er noe som er helt klart i Ratcliffes visjon for klubben. 

Det nye eierskapet har begynt å gjøre endringer i organisasjonen med Omar Berrada inn fra City, og med Newcastles Dan Ashworth nære en enighet, samt rykter om Jason Wilcox fra Southampton inn dørene på Old Trafford.

Konsekvensen av dette vil være at ansatte i klubben vil måtte forlate klubben.

Lokalavisen Manchester Evening News skriver i en sak torsdag at Darren Fletcher og Matt Hargreaves mye trolig vil være blant de som må finne seg nye jobber som en del av Sir Jim Ratcliffes planlagte strukturelle endringer.

Tidligere har det blitt rapportert om at opp Ratcliffe vil gjøre en grundig vurdering rundt det høye antallet ansatte i klubben og at dette må gjøres mer effektivt, noe som gjør at mange ansatte i klubben fortsatt er usikre på sin fremtid i United.

Teknisk direktør Fletcher og direktør for forhandlinger Matt Hargreaves skal være blant dem som er på kuttlisten. Ratcliffes stab fortsetter å vurdere Uniteds infrastruktur og en velplassert kilde sa at det vil være mange endringer i vente.

Powered by Labrador CMS