Uniteds strømpe-trøbbel endelig løst

United-spillerne kunne endelig benytte de riktige sokkene da West Ham ble feid av banen. 

Publisert

Ved første øyekast ser kanskje ikke sokkene som Raphaël Varane brukte hjemme mot Tottenham og sokkene som duoen Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho benyttet da de scoret i Manchester Uniteds seier over West Ham så ulike ut. 

Studerer du bildene litt nøyere vil du imidlertid se at de er ulike, og Uniteds offisielle sokker for 2023/24-sesongen var endelig var tilbake i oppgjøret mot West Ham. 

Det er første gang siden United tapte bortekampen mot Tottenham i den andre Premier League-runden at United-spillerne bruker de offisielle sokkene fra adidas, skriver Mike Keegan i Daily Mail. 

RESERVESOKKER: Alejandro Garnacho og United-spillerne har i flere måneder benyttet reservesokker fordi de orginale sokkene skal ha vært for trange. Reservesokkene skal ha hatt akkurat de samme egenskapene som orginalene.

Grunnen til at United-spillerne har benyttet reservesokker, er at de orginale og offisielle sokkene, som er en del av Uniteds drakt i 2023/24-sesongen, skal ha vært trange og flere spillere klaget på dette.  

I tillegg skal keeper André Onana ha benyttet en replika-trøye (den varianten som selges til fansen) fordi den autentiske keeperdrakten også skal ha vært for trang. 

Nå har adidas omsider ordnet opp i problemene, og da United slo West Ham 3-0 på Old Trafford kunne United-spillerne benytte de riktige sorte strømpene for første gang siden tapet mot Tottenham og Onana har nå fått en autentisk trøye som passer etter det adidas har gjort det selskapet omtaler som «mindre justeringer».

Powered by Labrador CMS