MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 30: Mason Mount of Manchester United reacts during the Premier League match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford on September 30, 2023 in Manchester, England. (Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

United tapte mot Crystal Palace - står med ni poeng på sju kamper

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tok i mot Crystal Palace på Old Trafford for andre gang på fem dager, denne gangen i Premier League.

Det ble en mindre hyggelig opplevelse enn tirsdagens kamp og det var Crystal Palace som stakk av med alle tre poengene etter en drømmescoring signert Joachim Andersen midt i den første omgangen.

Etter fire endringer på laget, hvorav tre i de offensive posisjonene ønsket ten Hag å angripe kampen og få kontroll over kampen, men det lugget noe voldsomt fremover i banen for United i den første omgangen. 

Og da Crystal Palace scoret ble det en ny ettermiddag hvor United måtte ut og jakte poeng etter å ha havnet under på hjemmebane.

I andre omgang skapte United flere gode muligheter og aller størst var nok sjansen til Garnacho ett minutt på overtid hvor han fra ti meter fyrte rett i kroppen på Guehi, men det ville seg ikke foran mål og det ble med det et nytt skuffende resultat på Old Trafford.

United står nå med ni av 21 poeng og ligger på 10. plass i Premier League.

Powered by Labrador CMS