Rasmus Højlund jubler over sitt første PL mål!

SLIK VAR KAMPEN:

United snudde kampen fra 0-2 til 3-2 etter magisk opphenting i andre omgang

Det så lenge tungt ut etter at fire marerittminutter midtveis i første omgang gjorde at Aston Villa kunne gå til pause med tomålsledelse og Old Trafford buet, med rette, på United-spillerne.

I andreomgang kom det ut et helt annet lag og med Alejandro Garnacho i spissen snudde United kampen på magisk vis fra 0-2 til 3-2 og forlenget den gode rekken av kamper uten tap på Boxing Day.

Allerede minuttet ut i andre omgang kom det et bud om at noe kunne være i emning da Garnacho satte ballen i mål, men målet ble annullert av VAR.

Etter timen fikk Garnacho sjansen på ny etter en flott kontring hvor Marcus Rashford spilte ballen på tvers i feltet og Garnacho trillet inn 1-2.

Drøye ti minutter senere var Garnacho på pletten igjen og banket ballen i mål enda en gang og utliknet til 2-2.

Så kom kampens øyeblikk, etter 82 spilte minutter har United corner som slås inn i feltet og treffer John McGinn. Andreballen havner i beina på Rasmus Højlund som satte venstrefoten til og ballen går i mål og dansken scoret med det sitt første Premier League-mål etter over elleve timer uten nettsus og snuoperasjonen var komplett.

United: André Onana - Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Jonny Evans, Diogo Dalot - Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Bruno Fernandes - Marcus Rashford, Alejandro Garnacho, Rasmus Højlund

Innbyttere: Bayindir, Reguilon, Kambwala, Gore, Hannibal, McTominay, van de Beek, Pellistri, Antony

Villa: Martinez - Konsa, Carlos, Lenglet, Digne - McGinn, Dendoncker, Luiz, Ramsey - Bailey, Watkins