United

United slo Forest etter snuoperasjon

Manchester United kunne til slutt juble for sesongens andre trepoenger etter å ha slått Nottingham Forest 3-2 på Old Trafford lørdag ettermiddag.

Det måtte imidlertid en snuoperasjon til, etter en forferdelig start med to baklengs før det var spilt fire minutter.

Først ved Taiwo Awoniyi på en kontring etter en United-corner, så ved Willy Boly da et frispark ble headet videre nærmest i fjeset til midtstopperen, før ballen gikk i nettet bak en utspilt André Onana.

I det 17. minutt reduserte Christian Eriksen for United, da dansken flikket et lavt innlegg fra Rashford ned i hjørnet.

Så kom utligningen sju minutter etter hvilen. Med en innøvd frisparkvariant sendte Fernandes ballen over til Rashford, som igjen løftet ballen over Forest-forsvaret til portugiseren. Han fant Casemiro på blank kasse, som sørget for balanse i regnskapet.

Et drøyt kvarter senere ble Forest utvist til ti mann etter at Joe Worrall stoppet Fernandes fra en åpenbar stor mulighet på ulovlig vis.

I det 76. minutt var også snuoperasjonen et faktum.

Rashford ble felt innenfor Forests sekstenmeter, og Fernandes satte straffen sikkert ned i det venstre hjørnet og sørget for 3-2-seier.