Slovenia v Denmark: Group D - UEFA EURO 2024 Qualifying Round

United påvirker Højlund-spilletid på landslaget

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund fikk sine første minutter i United-trøya borte mot Arsenal. Dansken har slitt med en ryggskade etter overgangen fra Atalanta, det er også grunnen til at United-debuten har latt vente på seg.

LES OGSÅ: Slik spilles landskampene

Nå venter to kamper for landslaget. Her vil United ha sitt og si på hvor mye den danske juvelen får spille.

– Det er dialog mellom United og det danske landslaget, det er ikke jeg som bestemmer hvor mye jeg får spille, sier Højlund i et intervju med danske BT.

Slovenia v Denmark: Group D - UEFA EURO 2024 Qualifying Round
MÅLSCORER: Rasmus Højlund har bøttet inn mål for landslaget. I kveld venter en god mulighet til å pynte på den statistikken.

Den danske landslagstreneren, Kasper Hjulmand, bekrefter dialogen mellom United og de rød-hvite.

– Manchester United har vært veldig konservative og forsiktig med tanke på skaden hans, men jeg har sett den Rasmus jeg kjenner igjen på trening. Han er i fin forfatning, men han skal ikke spille to ganger 90 minutter. Vi har en plan for hvordan vi skal få mest mulig ut av han, sier Hjulmand til samme avis. 

Højlund fikk sin debut og gjennombrudd på landslaget under Hjulmand. Treneren fulgte også nøye med på United-debuten til Højlund mot Arsenal, og hadde følgende å si om innhoppet.

– Innhoppet hans var veldig overbevisende. Han startet med å smelle inn i en midtstopper fra start og fikk satt sitt preg på kampen i de minuttene han fikk. 

Højlund har levert seks mål på like mange kamper for landslaget. Allerede torsdag kveld har han mulighet til å pynte på den statistikken når Danmark tar imot San Marino i Parken.

Kampstart er 20.45 norsk tid.

 

 

Powered by Labrador CMS