AKTUELLE: Jeremie Frimpong og Edmond Tapsoba
AKTUELLE: Jeremie Frimpong og Edmond Tapsoba

– United ønsker seg disse fire spillerne

United skal allerede være i gang med å planlegge hvilke spillere de ønsker å rekruttere til neste sesong.

Publisert

Overgangsvinduet har så vidt blitt satt hengelås på, før United angivelig skal være i gang med planleggingen av neste års kabal.

Ifølge United-skribent i Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, skal United ha en liste på fire navn som de er interessert i å bringe inn dørene på Old Trafford.

United skal være på jakt etter å hente inn forsterkninger på backplass, stopperplass, på midtbanen og i angrep. De skal også ha et ønske om å kvitte seg med spillere som ikke er tiltenkt med videre. 

Bayer Leverkusen defensive duo Jeremie Frimpong og Edmond Tapsoba, nevnes som to spillere United er interesserte i.

Frimpong bekler vanligvis en høyreback posisjon og var en rekke ganger linket til klubben denne sommeren. Tapsoba er en midtstopper som rager 1,92 meter over bakken. Begge er relativt unge, og er henholdsvis 22 og 24 år gammel.

Videre på den såkalte listen skal Brightons juvel, Evan Ferguson, være. 18-åring som nylig scoret sitt første Premier League hat trick mot Newcastle, skal visstnok være United-supporter. Noe som selvfølgelig kan hjelpe med tanke på en eventuell overgang.

Selv om iren nylig skrev under på en ny kontrakt som binder han til klubben til 2028, skriver Luckhurst at en overgang kan være aktuell allerede neste sommer.

Det fjerde alternativet United-skribenten skisserer er en spiller som allerede er i dagens United-tropp, nemlig Sofyan Amrabat. United har en klausul som sier at de kan gjøre dagens lån om til permanent overgang, for den nette sum av 25 millioner euro.

Han skriver også at spiller som Harry Maguire, Anthony Martial og Scott McTominay kan være på vei ut av stadionportene på «Drømmenes Teater».

Powered by Labrador CMS