DAILY MAIL:

– United har vært i samtaler med Ludonautics

Publisert

Manchester United er ventet å hente inn en rekke personer som skal bidra til å totalforandre måten United rekrutterer spillere på, og en rekke navn har blitt nevnt. 

Tidlig i prosessen ble den tidligere Liverpool-sportsdirektøren Michael Edwards nevnt en del, men det ble også raskt sagt at han ikke var overivrig etter å gå inn i en ny klubb siden han skal være godt fornøyd med jobben sin Ludonautics, et sportsrådgivningsfirma (som blant annet holder på med statistisk analyse) som ledes av Dr. Ian Graham, som Edwards jobbet med i både Liverpool og Tottenham.

Edwards og Graham omtales gjerne som hjernene bak mange av de gode signeringene som gjorde Liverpool til en klubb å regne med igjen, som Mohamed Salah og Sadio Mané, og i Ludonautics tilbyr de sin ekspertise til mange klubber i Europa heller enn å jobbe for én klubb slik de gjorde tidligere.

Torsdag kveld skriver vanligvis treffsikre Matt Hughes i Daily Mail at United har vært i samtaler med Ludonautics.

Det er foreløpig uklart om United har vært i kontakt med firmaet for å komme med et formelt tilbud om et samarbeid, men per nå jobber i alle fall ikke Ludonautics for United, hevdes det. 

United-kilder har fortalt Daily Mail at United har en pågående dialog med flere leverandører av data og analyse for å sørge for at de er fullt oppdatert på den siste utviklingen i en sektor som er i rask endring.

Offisielt har verken United eller Ludonautics ønsket å kommentere påstandene fra Daily Mail.

Powered by Labrador CMS