– United forbereder bud på Zirkzee

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er liksom ikke det samme uten de utallige overgangsryktene, og ryktespalten på United.no er like populær som den alltid er.

Likevel er det enkelte rykter vi trekker ut i egne saker og når David Ornstein er på ballen så er det som regel en del sannhet i det som skrives.

The Athletic-journalisten skrev tirsdag at United jobber med hvordan de kan få fatt i nederlandske Joshua Zirkzee fra Bologna. 23-åringen har vært et hett tema de siste dagene og var blant punktene som ble tatt opp også i UNOs ferske vurdering av ryktene. 

Daily Mail kommer også med de samme opplysningene, og skriver at United nå forbereder et bud.

United skal ha kommet langt i samtalene med spissens representanter, men de har fortsatt til gode å ta kontakt med Bologna. 

I Zirkzee sin kontrakt skal det ligge en utkjøpsklausul på, i dagens marked, beskjedne £34 millioner. Noe som kan forenkle prosessen med en overgang denne sommeren. Så må det tas videre hensyn til lønn og agenthonorarer. 

Som skrevet i ryktespalten tirsdag, er ikke United den eneste klubben som er på jakt etter 23-åringen og spissen vil måtte tenke seg lenge og nøye om hvor hans fremtid ligger. AC Milan og Arsenal nevnes av Daily Mail som to andre alternativer, der spesielt førstnevnte har virket å være i førersetet i kampen om signaturen. 

Akkurat nå er Zirkzee opptatt med EM-spill for Nederland, etter at han ble kalt opp i siste sekund etter skader på Teun Koopmeiners og Frenkie de Jong.

Powered by Labrador CMS