- United burde ikke bestemme hvor mye jeg skal spille

Danmarks landslagssjef avslører til danske Tipsbladet at Rasmus Højlund kommer til å starte lørdagens privatlandskamp mot Sveits i Parken.

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund var tilbake i Uniteds startoppstilling etter å ha vært ute med skade da Liverpool ble slått 4-3 i FA-cupen, men ble byttet ut etter 70 minutter helt tom for krefter. 

Landslagssjef Kasper Hjulmand har i oppbygningen til kampen sagt at forbundet er enige med United om at det ikke trengs noe restriksjoner på spilletid for United-spissen mot Sveits lørdag.

Det vil deretter tas en beslutning hvor mye spilltid og belastning spissen skal være aktuell for i danskenes andre privatlandskamp mot Færøyene tirsdag.

- Støtteapparatet vårt har satt sammen en plan sammen med Erik ten Hag om hvordan Rasmus vil få den beste oppbygningen etter skadeperioden. Det er positive ting for begge parter.

21-åringen selv ønsker å bidra så mye som landslagssjefen ønsker at han skal bidra og synes det er litt dumt at det blir satt restriksjoner, selv om han har forståelse for det.

- Det ville ikke vært så lurt om de ikke hadde pratet sammen, sa Højlund til danske Bold. Jeg vet de har pratet sammen og kommet til enighet. Jeg er tilgjengelig så lenge landslagssjefen ønsker meg.

- Vi har et tett program med masse kamper etter landslagspausen, så jeg kan forstå at det gjør som de gjør. På en annen side så synes jeg ikke de (klubben) skal bestemme hvor mye Kasper (Hjulmand) kan bruke meg.

Powered by Labrador CMS