Live: United v Arsenal

Uavgjort mellom Arsenal og United

United mistet seieren på overtid.

Det så ut til å ende med United-seier på Sports Leigh Village, desverre ville Cloé Lacasse og Arsenal det annerledes. Dermed endte det 2-2 mellom storlagene.

Arsenal tok ledelsen tidlig i første omgang, men United svarte drøye kvarteret senere etter en grufull keepertabbe av Arsenal-målvakten. Det gjorde at Leah Galton enkelt kunne trille inn 1-1. Det var også stillingen til pause.

Ti minutter før slutt dukket debutant Melvin Malvard opp og fikk pirket inn 2-1-ledelse til United, mange trodde dette skulle bli seiersmålet, men med seks tilleggsminutter skulle det vise seg å ikke bli tilfelle.

Lacasse dro seg nemlig inn i banen og limte ballen i krysset. Utakbart for Earps i United-buret. Dermed endte det 2-2. Med det er United fortsatt ubeseiret og Arsenal står uten en seier i de to første rundene av WSL.

Les hvordan kampen var under.

United 2-2 (1-1) Arsenal

Woman Super League
Leigh Sports Village

Manchester United: Mary Earps - Gabby George, Maya Le Tissier, Millie Turner, Hannah Blundell - Katie Zelem, Hayley Ladd - Leah Galton, Ella Toone (Hinata Miyazawa, 75) , Lucia Garcia (Melvine Malard, 75) - Geyse Ferreira (Rachel Williams, 71).

Uben.innb,: Phallon Tullis-Joyce, Gemma Evans, Evie Rabjohn, Jayde Riviere, Lisa Naalsund, Nikita Parris

Mål: 0-1, Stina Blackstenius (14), 1-1, Leah Galton (28), 2-1, Melvin Malvard (80), 2-2 (90+3) Cloé Lacasse
_________________________________________________

90+6: SLUTT. Det ender 2-2.

90+3: MÅL!! Arsenal utligner helt på slutten med et glimrende langskudd helt oppe i venstre kryss av Lacasse.

90: Seks minutter er lagt til. Det koker på Leigh Sports Village nå.

87: Hele Leigh Sports Village holder pusten når Frida Maanum blir spilt alene med keeper og triller ballen i mål. Heldigvis er nordmannen i offside. To minutter igjen av ordinær tid.

80: MÅL!! Så scorer Melvine Malard i debuten! Det svinges en lang ball fremover som Arsenal får klarert. Den lander på hodet til Zelem som sikter i bakrom mot Malard. Arsenal ser ut til å ha kontroll, men mellom Arsenal-stopperne som forsøker å skjerme ballen inn til egen keeper, dukker Malard opp og får en ørliten tå på ballen. Det er nok til å sende United i ledelsen og et stort steg mot en sterk hjemmeseier.

78: Så treffer Russo på innsiden av av stolpen. Fryktelig nære på at den gamle United-stjernen scorer mot gamleklubben.

75: Ella Toone går ut, inn kommer Hinata. Malard kommer også inn for United.

71: Spillerbytte for United. Geyse går ut og Rachel Williams kommer inn. Williams ble matchvinner to minutter på overtid mot Aston Villa i forrige kamp.

67: Arsenal har tatt mer og mer over kampen nå. Kan United snu kampbildet igjen? Ser ut til at United gjør klar noen bytter.

65: Arsenal farlig frampå. United må gi til corner.

59: Frisparket går himmlhøyt over.

57: Tidligere United-spiller Alessia Russo blir tatt like utenfor 16-meteren. Frispark i farlig posisjon. I samme slengen kan vi ta med at Frida Maanum kommer inn for Arsenal.

50: Kjempesjanse til United. Geyse blir spilt gjennom på høyre siden, hun klemmer til mot lengste stolpe, men ballen går millimetere utenfor. United har åpnet friskt i andre omgang.

46: Andre omgang er underveis.

45: PAUSE.

38: United fortsetter å være det beste laget, men uten å komme til de helt store farlighetene.

28: MÅL!! Der sitter den!! Og det etter en kjempe-brøler av Arsenal-keeperen. En lang ball fra George i bakrom mot Galton, ut kommer keeper som skyter hull i luften. Dermed kan Leah Galton bare trille ballen i det åpne buret og vi er like langt!

19:  Halvsjanse til United. Kommer rundt på venstresiden og legger inn til Geyse, hun får desverre ingen kraft i headingen og det blir med forsøket.

14: MÅL!! Og i det jeg skriver det, svarer Arsenal. Rett og slett en glimrende kontring. Arsenal kommer rundt på sin venstre side med Stina Blackstenius. Hun gjør alt selv om løper inn 1-0 til gjestene.

13: United har fått kampen mer inn i sitt spor nå og skaper mer og mer trykk på Arsenal.

3:  Arsenal får kampens første sjanse. Etter en corner lemper de bare ballen inn igjen i boksen, der står plutselig tre Arsenal-spillere i kø for å heade ballen imål, men klarer ikke å få skikkelig kontakt med ballen og den ender i klypene på Earps.

1: Kampen er i gang. Kan legge til at Arsenal ikke har maktet å vinne over United på de siste fire forsøkene.

0´: Tidligere United-spiller Alessia Russo starter kveldens kamp for Arsenal.

0´:  United kom på andre plass ifjor, mens Arsenal endte på plassen bak.