– Uansett hva grunnene er, så finnes det ingen unnskyldning

Publisert Sist oppdatert

Presset blir stadig større på Erik ten Hag og onsdag kveld måtte nederlenderen se sitt mannskap tape 0-3 hjemme for Newcastle.

På pressekonferansen etter kampen fikk United-manageren spørsmål om han har forståelse for at flere nå er kritiske til om han faktisk er rett mann for jobben.

– Jeg forstår det. Når resultatene ikke er der, så er det logisk å spørre om det. Men jeg føler meg sikker på at jeg kan klare dette. Jeg har gjort det i alle klubbene mine, og også i fjor gjorde jeg det her. Men akkurat nå er vi på et dårlig sted, sier Ten Hag, og fortsetter:

– Jeg tar ansvar for det, og jeg ser det som en utfordring. Jeg er en fighter, jeg er i kampen, og jeg må sørge for at jeg deler ansvaret med spillerne om at vi holder sammen, kjemper sammen og får bedre resultater.

– Ingen rom for unnskyldninger

0-3-tapet for Newcastle kommer bare dager etter at United røk for de samme sifrene for byrival City hjemme på Old Trafford.

– Alle ser at det er under standardene som en kan forvente fra Manchester United. Det er langt ifra bra nok og det tar jeg ansvaret for. Det er mitt lag og de presterer ikke. Det må jeg dele med spillerne mine, men jeg er ansvarlig.

– Som lag er vi ikke gode nok og uansett hva grunnene er, så er det ikke rom for unnskyldninger. Vi må gjøre det bedre, vi må løfte standardene våre, hvis ikke kommer man ikke på det rette nivået, du vil ikke få prestasjonene, og du vil aldri få resultatet.

GIR IKKE OPP: Erik ten Hag er fast bestemt på at han kan snu ting rundt igjen i United.

Om Antony: – Vil vise at han er riktig spiller for oss

På pressekonferansen fikk Ten Hag også spørsmål om Antonys prestasjoner, helt fra han ankom United i fjor sommer.

Og selv om Ten Hag er tydelig på at han ikke vil gå ut mot enkeltspillere, så erkjenner nederlenderen at kantspilleren heller ikke har prestert opp mot sitt beste.

– Det handler først og fremst om laget. Laget spiller ikke bra når vi ikke gir ham nok baller. Og igjen er det noe jeg er ansvarlig for.

– Men åpenbart, det har vært mye bråk som har senket nivået hans, og han kan gjøre det bedre. Men alle spillerne kan gjøre det bedre.

– Antony er også en fighter, og han har selvtilliten. Han er modig, og jeg er sikker på at han vil ha prestasjoner som viser at han er riktig spiller for oss.

Powered by Labrador CMS