U21 senket Everton

United U21 møtte Everton U21 i Premier League 2 lørdag.

Både United og Everton har hatt en dårlig start på årets sesong, men lørdag var United-gutta klare for å kapre tre poeng.

Dette klarte de takket være scoringer fra Joe Hugill og Shola Shoretire. United ledet 2-0 til pause, men Everton reduserte tidlig i andre omgang. Mot slutten av kampen økte Hugill ledelsen med nok en scoring. Kampen endte 3-1.

d

United U21 3-1 (2-0) Everton U21

Premier League 2
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Joe Hugill (Murray, 07). (Se målet under), 2-0 Shola Shoretire (30), 2-1 Sean Paul McAllister (53), 3-1 Joe Hugill (Mejia, 79)

Gule kort: Shoretire (05), Bennett (59)

United: Elyh Harrison - James Nolan (Willie Kambwala, 62), Sonny Aljofree, Rhys Bennett, Sam Murray - Shola Shoretire, Toby Collyer, Mateo Mejia, Isak Hansen-Aarøen (Tom Huddlestone, 73), Ethan Ennis (Sam Mather, 46) - Joe Hugill.

Ubenyttede innbyttere: Tom Wooster, Ruben Curley.

79 min: MÅL. Joe Hugill øker ledelsen.

73 min: Hansen-Aarøen går ut for Huddlestone

62 min: Kambwala kommer inn for Nolan.

59 min: Bennett får gult kort.

53 min: MÅL. McAllister reduserer stillingen.

46 min: Ennis byttes ut med Mather.

30 min: MÅL. Shola Shoretire øker ledelsen til 2-0

7 min: MÅL. Joe Hugill sender United i ledelsen.

5 min: Gult kort til Shoretire.

1 min: Kampen har startet.