Sam Murray ser litt oppgitt ut, 30. september  2023. United U21.

U21 tapte etter enorme tabber

Fredag kveld var det avspark på Leigh Sports Village mellom United U21 og Derby County.

United-gutta jaktet tre poeng som kunne føre til at de klatret hele tre plasser oppover på tabellen, men isteden var det Derby County som ble kveldens tabellklatrer. Stillingen endte 2-4, etter enorme tabber fra Tom Myles og forsvaret.

Etter å ha presset United fra avspark, får Derby sin første scoring etter 23 minutter. Anthony Weston. Åtte minutter senere utlikner Zach Baumann og United med en nydelig scoring nede i høyre hjørne.

Så startet marerittet. Myles løper langt utenfor 16-meteren for å klarere, men rekker ikke å nå ballen før Weston skyter den forbi ham. En enorm keepertabbe fører til at Derby går tilbake i ledelsen. Like etter skjer det en enorm tabbe i forsvaret, hvor Cruz Allen snapper ballen fra Aljofree og går rett for avslutning på mål. Dette blir ikke omgangens siste mål. Adebayo Fapetun øker stillingen til 1-4 like før pause.

United kommer ut fra garderoben klare for å fortsette å kjempe. De presser Derby høyt og blir etterhvert belønnet med et mål i det Ethan Williams kommer til avslutning. Målet gir United mer tro, og de spiller for drakta helt til siste minutt, men kommer sjelden til store og gode sjanser. Kampen ender 2-4..

U21: United 2-4 (1-4) Derby County

Premier League 2
Leigh Sports Village

Mål: 0-1 Anthony Weston (23), 1-1 Zach Baumann (31), 1-2 Anthony Weston (38), 1-3 Cruz Allen (44), 1-4 Adebayo Fapetun (45+2), 2-4 Ethan Williams (68)

Gult kort: Murray (90+3)

United: Tom Myles, James Nolan, Tom Huddlestone, Sonny Aljofree (K), Sam Murray, Zach Baumann (Jim Thwaites, 72 min), Ruben Curley (Habeeb Ogunneye, 46), Ethan Williams, Maxi Oyedele, Victor Musa (Gabriele Biancheri, 71), Charlie McNeill.

Ubenytta innbytter: Kie Plumley

90+8 min: Kampen ender 2-4.

90+3: Sam Murray får gult kort. United fortsetter å kjempe for scoring.

90+1: Åtte minutter legges til.

89 min: Maxi Oyedele går av, Daniel Armer kommer inn.

86 min: United har ikke gitt opp jakten på poeng og prøver å minimere Derbys sjanser til å drøye tiden.

84 min: Et farlig innlegg fra Derby går gjennom Uniteds forsvar.

80 min: Begge lag kjemper på for å få en scoring.

75 min: Allen får en kjempe sjanse til å score hattrick, men Myles er på plass.

72 min: Jim Thwaites er også klar for spilletid. Ut går målscorer Zach Baumann.

71 min: Gabriele Biancheri kommer inn for Victor Musa.

68 min: MÅL: Ethan Williams kommer til avslutning og plasserer ballen pent i mål.

61 min: Oyedele avslutter på mål, men en svak ball blir enkelt reddet av keeper.

57 min: Begge lag presser, men ingen store sjanser skapes. Godt å se at United ikke har gitt opp!

49 min: Allen ligger på banen med hodeskader. Virker alvorlig basert på reaksjonene.

46 min: United kommer tilbake fra pause med Habeeb Ogunneye på banen. Ruben Curley har tatt plassen på benken.

45+5 min: Pause.

45+2 min: MÅL: En fantastisk scoring av Adebayo Fapetu øker Derbys ledelse. Hvordan skal United kjempe tilbake fra dette?

45 min: Fire minutter legges til.

44 min: MÅL: Nok en tabbe av United fører til at Derby øker ledelsen. Cruz Allen snapper ballen fra Aljofree og går rett for avslutning på mål.

40 min: Derbys Max Bardell får gult kort for å drøye tiden når et innkast skal tas.

38 min: MÅL: Enorm keepertabbe. Tom Myles løper langt utenfor 16-meteren, og Weston sender ballen i mål før Myles når ham.

36 min: En nydelig pasning sendes over til Williams som er alene med keeper. Målvakten redder ballen som går i retur, men Derbys forsvarsspiller er kjapp og sender den ut til corner.

33 min: United fortsetter å presse på og skaper flere sjanser. Ser ut som et helt annet lag, enn det vi så de første 20 minuttene.

31 min: MÅL: Flere sjanser på rad fører til at Zach Baumann utlikner med en nydelig scoring nede i det høyre hjørnet.

30 min: United presser oppover i banen og kommer til avslutning, men Nolans ball reddes av keeper.

28 min: United skyter ballen mot Derbys mål, men keeperen gjør en enkel redning.

25 min: United mister ballen i eget forsvar, men Myles står klar og angriper.

23 min: MÅL: Derby presser på, ballen sendes fra Uniteds venstre kant til midten hvor Anthony Weston kommer løpende og plasserer ballen. Nesten umulig å ikke score der.

20 min: Nolan presses, sender ballen tilbake til Myles som får ballen unna.

19 min: Derby slår inn et innlegg foran Uniteds mål, men Huddlestone header ballen unna.

16 min: Oyedele gjør en pen finte, men United mister ballen. Derby presser godt på.

13 min: United presses høyt, men vinner et frispark.

12 min: Huddlestone blokkerer et skudd.

10 min: Kjempesjanse for Derby, men Aljofree redder ballen til corner.

9 min: Derby presser United.

1 min: Kampen har startet.