U21-laget rotet bort tomålsledelse og tapte

Manchester United fikk en strålende start på fredagens seriekamp borte mot Middlesbrough.

Like før halvtimen var spilt sendte Ashton Missin United i føringen, etter et pent angrep der de rullet opp fra venstre til høyre, før Missin banket ballen opp i nærmeste hjørnet.

I det 41. la United på til 2-0, da et innlegg fra Charlie McNeill traff foten til Middlesbrough-kaptein Jack Hannah, som satte ballen i eget nett.

MÅLSCORER: Ashton Missin (t.v.)tegnet seg på scoringslisten mot Middlesbrough.

Svakt tilbakespill

Rett før hvilen skulle imidlertid snuoperasjonen fra vertene begynne.

To minutter inn i tilleggstiden i førsteomgang vartet nemlig Uniteds Ruben Curley opp med et forferdelig tilbakespill, som Sonny Finch plukket opp før han sendte ballen i nettet.

I det 53. minutt sørget samme mann for at lagene var like langt, etter å ha blitt spilt alene gjennom og plassert ballen sikkert ned i det venstre hjørnet.

Ny Middlesbrough-scoring etter United-press

Utover i den andre omgangen presset United lenge for 3-2-scoringen, men det skulle vise seg å bli Middlesbrough som maktet å sette inn det avgjørende målet.

En kontring endte hos Ajay Matthews, som fra nærmere 20 meter banket ballen over Elyh Harrison og i mål.

Dermed ble det 3-2 til Middlesbrough, som før kampen var ett poeng over United på tabellen.

Etter fredagens kamp ligger United som nummer 12 i serien, med 14 kamper igjen å spille.

U21: Middlesbrough 3-2 (1-2) Manchester United

Heritage Park
Premier League 2

MÅL: 0-1 Ashton Missin (Wheatley, 29), 0-2 Jack Hannah (selvmål, 41), 1-2 Sonny Finch (45+2), 2-2 Finch (53), 3-2 Ajay Matthews (84)

United: Elyh Harrison - Ashton Missin, Tom Huddlestone, Sonny Aljofree, Sam Murray -  Zach Baumann (Victor Musa, 87) Ruben Curley (Jim Thwaites, 66) - Maxi Oyedele, Ethan Wheatley (Ethan Ennis, 66), Harry Amass - Charlie McNeill

Ubenyttet innbytter: Kie Plumley

SLUTT.

90: Fem minutter tilleggstid her. Kan United kjempe seg tilbake og redde et poeng?

87: United med sitt tredje bytte for kvelden. Musa kommer inn for Baumann.

84: MÅL. Så går Middlesbrough i ledelsen. Mot spillets gang. En kontring ender hos Matthews, som banker ballen i mål fra utsiden av sekstenmeteren.

83: Amass tar frisparket han selv laget, og er nær å sende ballen i motsatt kryss, men keeper får akkurat en hånd på ballen.

82: Nå får Amass virkelig kjenne på det å spille med eldre gutter. Igjen blir han regelrett klippet ned ute til venstre, og denne gang får Gitau det gule kortet. Kunne nesten sett rødt, der.

80: Middlesbrough-kaptein Hannah klipper ned Amass og får et fortjent gult kort. United får frispark i god innleggsposisjon ute til venstre, men keeper plukker innsvingeren enkelt.

75: Så er det Huddlestone som treffer godt på halvspretten fra drøye 20 meter, men ballen går en halv meter over høyre kryss.

74: Baumann lader venstreslegga fra 22-23 meter og treffer godt, men ikke nok til å overliste keeper som er med på notene.

70: Ikke langt unna for Ennis. McNeill finner innbytteren med et lavt innlegg, men skuddet blir blokkert.

66: United gjør to bytter. Thwaites og Ennis kommer inn for Wheatley og Curley.

57: Baumann drar ballen elegant med seg fremover før han spiller gjennom McNeill litt ut mot venstre. Usikkert om spissen prøver seg på et hardt innlegg langs bakken eller et skudd, men keeper plukker i hvert fall.

53: MÅL. Så utligner Middlesbrough, og igjen er det Finch. Spilles plutselig gjennom et åpent United-forsvar og er sikker alene med Harrison, selv om Uniteds sisteskanse får noen fingre på ballen. 2-2.

51: Middlesbroughs Finch får litt rom utenfor sekstenmeteren og prøver å sende ballen ned i det venstre hjørnet, men skuddet går like til side for mål.

49: Oyedele prøver lykken fra langt hold, men skuddet går noen meter utenfor.

46: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE.

45+2: MÅL. Så scorer Middlesbrough rett før hvilen. Et fryktelig svakt tilbakespill av Curley blir plukket opp av Sonny Finch, som bøyer ballen i det høyre hjørnet.

41: MÅL! 2-0 til United! McNeill fører ballen med seg ute på venstresiden, og slår inn mot Wheatley. Ballen går imidlertid i en Boro-fot og i mål.

35: Nok en gang får Middlesbrough en stor mulighet på volley etter en corner. Denne gangen er det Joseph Gibson som prøver seg, og det er faktisk ikke langt unna en drømmescoring. Ballen stryker imidlertid krysstanga.

29: MÅL! United går opp i føringen! Ruller opp fra venstre til høyre, før Wheatley spiller ut til Missin. Høyrebacken banker ballen i nærmeste.

27: Stor United-sjanse! McNeill finner Wheatley med en strålende pasning fra ute til høyre, som plutselig er alene gjennom. Wheatley avslutter på første touchet, men skuddet går like til side for mål.

19: Missin kommer til Uniteds første skudd, men det går himmelhøyt over og langt til side for mål. Nesten til innkast, faktisk.

12: Ny Middlesbrough-corner, og denne gangen slås den rett ut til 20-meteren hvor vel samme Middlesbrough-spiller som i stad forsøker seg på hel volley. Treffer godt, men ballen går like til side for mål.

7: Middlesbrough vinner kampen første corner. Slås kort, før ballen spilles ut på 20 meter. Der kommer en Middlesbrough-spiller til en grei avslutning, men Harrison har god kontroll.