Shea Lacey

U18-lagets seiersrekke tok slutt

Topper likevel gruppa i U18 Premier League Cup.

Publisert Sist oppdatert

Adam Lawrence hadde fått en god start som U18-lagets trener med seier i de sju første kampene, men seiersrekka tok slutt borte mot Wolverhampton i U18 Premier League Cup. 

Wolves vant 1-0. 

Alle lagene i Uniteds gruppe (Reading og Southampton er de to andre) står nå med tre poeng etter de to første kampene, og United topper på grunn av målforskjellen. En seier borte mot Southampton i slutten av november vil trolig være nok til å vinne gruppa, og det er bare gruppevinneren som er sikret avansement.

Målløs førsteomgang

Det var ikke en stor omgang vi fikk servert før pause – men den var heller ikke direkte dårlig. 

United styrte det meste av banespillet, og skapte flest sjanser, men Wolves var også brukbart frempå noen ganger.

Malachi Sharpe hadde kanskje den største United-sjansen da han rundet keeper og skjøt utenfor fra en ikke spesielt enkel vinkel i det 35. minutt, men Shea Lacey hadde også to gode muligheter som han ikke klarte å utnytte.

IKKE EFFEKTIV NOK DENNE GANGEN: Malachi Sharpe scoret sist han var i aksjon for U18-laget, men denne gangen lørdagen fikk han lite å juble for.

Wolves tok ledelsen

Andreomgangen startet egentlig godt for United, som skapte flere gode muligheter, men det hjelper lite å skape muligheter om en ikke omsetter mulighetene til scoringer. 

Det gjorde heller Wolves. 

De fikk slått inn i bakrom mellom noen United-forsvarere, og plutselig var Leon Chiwome helt alene med Elyh Harrison. Skuddet gikk via Harrison og inn, og Wolves hadde tatt ledelsen.

United dominerte banespillet også etter dette, og skapte noen brukbare sjanser, men Wolves hadde mange spillere bak ballen, og klarte stort sett å frustrere United. 

Malachi Sharpe hadde den største United-sjansen i andreomgangen også, ni minutter på overtid, men effektiviteten var dessverre ikke på plass. 

Dermed ble det tap for U18-gutta på Wolves' treningsanlegg.

U18: Wolverhampton Wanderers 1–0 (0-0) Manchester United

Sir Jack Hayward Training Ground
U18 Premier League Cup

Mål: 1-0 Leon Chiwome (56.).

 Gult:  Sharpe (85), Devaney (90+5)

Manchester United: Elyh Harrison – Finley McAllister (C), Reece Munro, Louis Jackson, Harry Amass – Zach Baumann (Gabriele Biancheri, 76.), Ruben Curley, Jack Fletcher (Jacob Devaney, 61.) –  Malachi Sharpe, Ethan Wheatley (Victor Musa, 61.), Shea Lacey.
Ubenyttede innbyttere: Thomas Myles, Godwill Kukonki.

LIVE: 

1: Kampen er i gang. Ikke den beste kameravinkelen vi får servert på ulvenes treningsanlegg. 

4: Amass skyter (eller slår et dårlig innlegg) rett på keeper. Shea Lacey spiller på venstresiden i dag, og i starten har United spilt mye nedover den siden med Lacey og Amass.

6: Lacey-innlegg plukkes ned av Wolves-keeperen.

8: Lacey får ballen fra Amass igjen. Mister balansen i boksen, og når han er oppe igjen er han omringet av forsvarsspillere, og han løser situasjonen ved å lobbe ballen høyt opp og inn foran mål noe som forvirrer forsvaret litt, men United kommer seg bare nesten til skudd.

13: Lacey spiller en overlappende Jack Fletcher flott frem, og skuddet går via en spiller og ut til hjørnespark. Dette er for øvrig Jack Fletchers første kamp fra start.

14: Laceys hjørnespark treffer hodet til Louis Jackson, men han kommer ikke skikkelig over ballen, og dermed går ballen mest oppover heller enn inn i nettet. Brukbart forsøk uansett.

23: Shea Lacey scoret et flott mål borte mot Wolves i fjor, og nå hadde han en frisparkmulighet fra like utenfor sekstenmeteren etter at Malachi Sharpe ble revet ned, men dessverre går frisparket over.

24: Wolves-hjørnespark skytes på volley lavt mot mål, og det er litt tilfeldigheter som gjør at United får klarert. Kunne like godt skiftet retning og gått inn.

28: Fint løp fra Sharpe nedover høyresiden. Slår lavt inn foran mål, men der er det bare en Wolves-spiller som får slått den til hjørnespark. Wolves får etter litt klabb og babb klarert det påfølgende hjørnesparket.

32: Reynolds spilles gjennom for Wolves, og det ser ut til å bli en stor sjanse, men Louis Jackson klarer å hindre ham akkurat nok til at skuddet går utenfor.

34: Glimrende vending av Jack Fletcher med ball, og Darren Fletchers sønn slår ballen over mot bakerste stolpe. Lacey får ballen, men får ikke kontroll over den. Det kunne fort blitt Uniteds største sjanse, og Lacey ser ikke ut til å være særlig fornøyd med seg selv.

35: Flott gjennomspill fra Ruben Curley til Malachi Sharpe, og han runder keeper, men skuddet fra en litt vanskelig vinkel går utenfor. 

42: Sharpe med et skudd som blokkeres.

44: Curley med en fin cross som McAllister bryster ned til Lacey, og Lacey skyter utenfor. OK forsøk fra United.

45: Wheatley er på vei gjennom mot mål, men avblåses for armbruk. Så usedvanlig billig ut, men det er mulig at Wolves skulle hatt et frispark 15 sekunder tidligere, og kanskje påvirket det dommeren.

PAUSE. Ingen stor omgang.

46: Andre omgang er i gang.

46: Nå har begge backene til United gått i offside i denne kampen.

49: Stor sjanse for Wheatley som blir spilt gjennom av McAllister (med litt flaks siden den ble headet videre av en Wolves-spiller), men Wheatley sender ballen i nettveggen.

50: Sharpe spilles gjennom i samme område som Wheatley. Sender av sted et brukbart skudd, men Wolves-keeperen får slått ballen til et hjørnespark (som ble ganske ufarlig).

51: Lacey dribler seg elegant mellom en rekke Wolves-spillere. Skuddet går via flere spillere og inn til keeper.

56: MÅL. Wolves tar ledelsen. Spiller seg altfor enkelt gjennom der. Leon Chiwome som finner nettet.

61: DOBBELTBYTTE: Jacob Devaney og Victor Musa erstatter Jack Fletcher og Ethan Wheatley.

68: Lacey-langskudd går via en Wolves-spiller og lander like over mål. 

69: Kaos på det påfølgende hjørnesparket når Jackson igjen rager høyest på et hjørnespark, men verken United-stopperen eller andre får sendt ballen i mål.

71: Lacey går innover og skyter mot det lengste hjørnet. Keeper er på riktig sted og får reddet. Mulig Lacey ville fått mer fart på skuddet om han ikke skled i skuddøyeblikket.

75: Wolverhampton forsvarer seg med mange folk, og United er egentlig ikke i nærheten av å bryte skikkelig gjennom. 

76: BYTTE: Gabriele Biancheri erstatter Zach Baumann.

80: Viktig redning av Elyh Harrison! Kjempesjanse for Wolves, men Harrison gjør seg stor, og stopper skuddet fra kort distanse.

83: Curley med en markkryper fra distanse, men det skaper ikke problemer for Wolves-burvokteren.

89: Meget godt Curley-langskuddsforsøk, men keeper er igjen på riktig sted. 

90: En del skader her, så det bør legges til en del tid.

90+1: Devaney med et bra innlegg inn på bakerste stolpe til Malachi Sharpe, men høyrekantens forsøk på å heade i mål er dessverre ikke godt nok.

90+3: Curleys frisparkinnlegg plukkes ned av Wolves-keeperen, som er nede med skade for andre gang. 

90+4: Wolves bytter keeper. Vi får satse på at han er en langt svakere keeper.

90+5: Victor Musa har vært direkte svak etter at han kom inn. Gir fra seg ballen, og det ender med at Jacob Devaney lager et frispark og får gult kort.

90+9: Stor sjanse nesten ni minutter på overtid! Curley finner Sharpe i feltet, og sender ballen i nettveggen! 

SLUTT.

Powered by Labrador CMS