Tror ikke på Champions League-plass for United

Den tidligere United-kapteinen roser Scott McTominay, men tror ikke seieren mot Brentford kan kamuflere hvilke enorme utfordringer Erik ten Hag har.  

Publisert Sist oppdatert

På direkte spørsmål fra Sky Sports om han vil kaste Manchester Unteds navn inn i topp 5-kampen denne sesongen, svarer Neville at United ikke er stabile nok.  

– I øyeblikket vil jeg si nei, men laget motbeviste meg forrige sesong etter en dårlig start. Seieren mot Brentford var et stort resultat, men ikke misforstå meg; å vinne mot Brentford med to overtidsmål betyr ikke at alt er OK. Klubben er fremdeles preget av rot, påpeker Neville. 

Samtidig tar den tidligere United-kapteinen, som selv var en akademispiller, Scott McTominay i forsvar mot kritikken lørdagens tomålsscorer har blitt møtt med over tid.  

I LYKKERUS: Scott McTominay jubler for to sene scoringer og tre poeng mot Brentford. Var det vendepunktet i Uniteds sesong?

– Jeg er glad for Scott McTominay. Jeg mener det er et klassisk eksempel på en klubb som sliter tungt når fansen stiller spørsmål ved innsatsen og motivasjonen til et akademiprodukt som er villig til å løpe gjennom en murvegg for denne klubben. Spørsmålet er stabiliteten og det er noe som gjennomsyrer hele klubben, sier Neville.

Før denne sesongen tok til hadde Gary Neville tro på at United ville ta nye steg under Ten Hag, men en vaklende start for André Onana samt flere nøkkelspillere som ikke har levert varane har fått Neville på andre tanker.

– For bare syv eller åtte uker siden trodde jeg United ville bli nummer tre. Nå tror jeg ikke United en gang blir blant de fem beste denne sesongen, sier han. 

Powered by Labrador CMS