MÅNEDENS SPILLER I PREMIER LEAGUE:

– Tror ikke jeg er så langt unna

Rasmus Højlund har skrevet historie med utmerkelsen fra Premier League, og gir en oppdatering på sin egen skade.

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund har blitt kåret til månedens spiller i Premier League for februar og United-spissen er faktisk den første dansken som vinner troféet. At Højlund stakk av med den gjeve prisen i den siste vintermåneden, kommer ikke som noen stor overraskelse. 

Ingen spiller var direkte involvert i flere scoringer enn Højlund i februar. 

Dansken scoret fem og hadde én målgivende pasning. Lysluggen scoret også i samtlige av de fire kampene han spilte i februar og United vant samtlige kamper med dansken på topp i februar.

Uten dansken har United trøblet. Hjemmetap mot Fulham, og tap borte mot byrivalen City er fasiten i ligaen uten dansken på topp. Det viser til fulle hvor stort savnet av dansken har vært for United i det siste. 

Det er tvilsomt om Højlund vil bli involvert mot Everton, men dansken sier til MUTV at han regner med å være tilbake i løpet av nær fremtid. 

– Jeg har ikke lyst til å gi en nøyaktig dato, men jeg tror ikke vi er langt unna. Jeg håper å være tilbake så snart som mulig, sier dansken. 

Højlund ble også den yngste spilleren i Premier League-historien som scoret i seks ligakamper på rad i denne perioden. 

Højlund har stått over de siste kampene for United etter en skade han fikk på trening og er neppe klar til helgens møte med Everton på Old Trafford. 

Det er ventet at Erik ten Hag vil gi en oppdatering på danskens situasjon når United-manageren møter pressen klokken 14.30 fredag ettermiddag.  

Powered by Labrador CMS