Trengte tid for seg selv etter tapet

Publisert

2-0 ble til 2-2 etter et rødt kort på Marcus Rashford, men halvveis ut i den andre omgangen sendte Bruno Fernandes United tilbake i føringen, før FC København scoret to mål mot slutten og sørget for at United reiste tomhendte hjem.

Etter kampen var det en nedbrutt Fernandes som trengte litt ekstra tid for seg selv i en trapp ved siden av pressesonen, før han etter hvert kom ut og snakket med pressen.

Da United-kapteinen hadde kommet til hektene igjen, ble han bedt av MUTV å forklare følelsen innad i laget.

– Skuffelse. Med tanke på alt vi gjorde i kampen, kunne og burde vi fått noe ut av den, sier Fernandes.

– Det er selvfølgelig vanskelig nå, og humøret er ikke det beste, fordi jeg synes vi kjempet hardt med ti menn mot et lag som spiller veldig bra, i tillegg til at det var flere avgjørelser som gikk imot oss.

– I dag var en tøff dag, men jeg synes laginnsatsen var bra. Vi prøvde, og vi kunne gjort ting annerledes, men det var vanskelig for oss med en mann mindre.

Hør mer om Fernandes' «øyeblikk for seg selv» i siste episode av «Uno» (fra 6:35):

Med tapet står United med 3 poeng i gruppe A, ett poeng bak FC København og Galatasaray på andre- og tredjeplass.

I neste runde venter Galatasaray i Istanbul, før Bayern München kommer på besøk til Old Trafford.

– Vi må vinne dem. Hvis vi ønsker å bli i Champions League og bli i den beste turneringen, må vi vinne mot de beste, sier Fernandes.

– Men nå må vi fokusere på Luton, fordi det blir en ny tøff kamp. Vi trenger tre poeng i ligaen og vi trenger å komme tilbake på vinnersporet etter dette tapet.

Powered by Labrador CMS