The Guardian: – Klubben har bestemt seg for å sparke Ten Hag etter finalen

Publisert Sist oppdatert

Lørdagens FA-cupfinale kan bli Erik ten Hags aller siste kamp som Manchester United-manager.

Nå, kun et døgn før kampen på Wembley sparkes i gang, hevder Jacob Steinberg i The Guardian at klubben har bestemt seg for å sparke nederlenderen etter finalen.

En troverdig kilde skal angivelig ha sagt at en finaleseier ikke engang vil være nok til å redde Ten Hag, etter det som har vært en svært skuffende sesong.

Det er verdt å merke seg her at Steinberg vanligvis følger London-fotballen mest, og han har de siste årene vært spesielt tett på Chelsea – noe som fort kan antyde at infoen ikke kommer fra United-kilder. 

Foreløpig er det mer stille fra United-journalistene om dette, noe som også kan tyde på dette. Samuel Luckhurst fra lokalavisa har til og med skrevet en artikkel hvor han forteller at United nekter å kommentere noe om Erik ten Hags posisjon, og United-kilder gjentar at deres fokus er på lørdagens finale. BBCs Simon Stone har fått den samme informasjonen.

James Ducker i Daily Telegraph får også beskjed fra gode United-kilder om at ingen endelig avgjørelse rundt Erik ten Hags fremtid er tatt, og at en full gjennomgang av sesongen vil bli gjort neste uke, men påpeker samtidig at personer i United denne uka har holdt samtaler med representantene til potensielle erstattere.

Ducker skriver også at kilder har vært fast bestemte på at utfallet av FA-cupfinalen ikke er avgjørende for om Ten Hag beholder jobben.

The Guardian peker ut Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Kieran McKenna, Graham Potter og Thomas Frank som potensielle erstattere for Ten Hag.Powered by Labrador CMS