The Athletic: – Klubben vil etter en grundig gjennomgang til uka ta en avgjørelse

Publisert Sist oppdatert

Mye har blitt sagt og skrevet om Erik ten Hags framtid de siste dagene, med blant annet The Guardian som fredag hevdet at klubben har bestemt seg for å sparke nederlenderen etter FA-cupfinalen.

Disse rapportene har imidlertid blitt fulgt opp av andre engelske aviser og journalister, og de anerkjente The Athletic-journalistene David Ornstein og Laurie Whitwell antyder at en avgjørelse ikke er tatt i en sak publisert noen timer etter FA-cuptriumfen.

De skriver at klubben først vil ta en gjennomgang av sesongen neste uke, før det tas en beslutning om det neste steget som blant annet innebærer om Ten Hag blir værende eller ikke.

Som det er blitt meldt flere steder, skriver også de at United allerede har kontaktet andre kandidater som potensielt kan erstatte nederlenderen, men at klubben uansett insisterer på at ingen endelig avgjørelse er tatt.

Det samme melder overgangsguruen Fabrizio Romano. Også han er veldig tydelig på at United har kontaktet kandidater, men at ingen avgjørelse vedrørende Ten Hag sin fremtid er tatt. 

I sin daglige oppdatering skriver han at Ten Hag ikke var fornøyd med det som ble skrevet i media inn mot FA-cupfinalen. 

- Realiteten er at United ikke har kommunisert noe til Ten Hag. De har ikke informert han om noen beslutning om å sparke ham. Det er fortsatt åpent, så la oss se hva som skjer, skriver Romano. 

Selv sa Ten Hag følgende etter lørdagens FA-cuptriumf, da han ble spurt om framtiden:

– Jeg tenker ikke på det. Vi jobber med å bygge et lag. Vi utvikler oss og det vil skje over tid. United var et kaos da jeg kom inn, og Premier League er en veldig konkurransedyktig og tøff liga. Det er mye jobb som gjenstår, men vi har vunnet to trofeer på to år og det er mye å bygge videre på, svarte Ten Hag.

– Om jeg ikke er ønsket her vil jeg dra et annet sted og vinne trofeer. Det er det jeg gjør.

Powered by Labrador CMS