Ten Hag tar Højlund og Rashford i forsvar

Ramus Højlund og Marcus Rashford har kun scoret ett mål tilsammen i Premier League denne sesongen.

Publisert

⁃ Alle kamper er veldig viktige, men statistikken vår på bortebane denne sesongen så langt er veldig bra, sa Erik ten Hag til  beIN Sports. 

Etter landskamppausen venter tre bortekamper på rad. Tidigere i sesongen har United vunnet tre kamper på bortebane, mot Burnley, Sheffield og Fulham. Nå venter Everton, Galatasaray og Newcastle.

⁃ Vi kan ta med oss selvtillit og god tro inn i disse kampene. Men vi må ta det kamp for kamp, den første kampen er den viktigste (Everton) og vi gleder oss til det.

⁃ Vi takler det. Jeg føler meg ganske komfortabel på bortebane.

Den danske landslagssjefen har tidligere uttrykket frykt for at Rasmus Højlund kan få for mye press på seg, ettersom han er en ung og dyr spiss som spiller i Premier League. Dansken har spilt ni kamper i Premier League, men har enda ikke havnet på scoringslista, men Ten Hag er ikke bekymret for dette. 

⁃ Hvis du scorer i Champions League fem ganger, vil du også score i Premier League, det er bare et spørsmål om tid, sa nederlenderen.

⁃ Så lenge vi, som et lag, skaper sjansene, og så lenge han er overbevist, tror jeg han vil begynne å score mål.

En annen United-spiss som sliter med å score i Premier League er Marcus Rashford. Han har scoret ett mål i ligaen denne sesongen, noe som ikke liker statistikken fra forrige sesong hvor han totalt på alle kamper scoret 30 mål.

⁃ Han har bevist det gjennom hele karrieren. Han har allerede scoret mer enn 100 mål i Premier League, sa Ten Hag.

⁃ Han scoret 30 mål i forrige sesong, så det vil komme et øyeblikk i denne sesongen hvor det klikker på plass. Jeg tror hver spiss har en periode der dem ikke scorer.

Rasmus Højlund har ikke vært i aksjon under landskamppausen på grunn av skade, men klubben uttalte seg tidligere i måneden om at han ville være tilbake i slutten av november. Rashford gikk av banen med skade da England møtte Malta, men fikk noen minutter i landslagsdrakta i kampen mot Nord-Makedonia på mandag. 

Powered by Labrador CMS