Ten Hag om Champions League-mulighetene: – Vi tenker positivt

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag og Scott McTominay stilte mandag ettermiddag til pressekonferanse før den siste og avgjørende gruppespillskampen mot Bayern München tirsdag kveld.

Kun seier er godt nok mot Bayern for at det skal bli avansement, men vi er også avhengige av at Galatasaray og FC København spiller uavgjort.

– Det jeg vet er at jeg aldri tenker på et negativt scenario. Vi tenker positivt. Vi vet hva vi trenger å gjøre for å bli værende i Europa.

Lite har gått på skinner denne sesongen, og United kommer fra et ydmykende 0-3-tap for Bournemouth.

– Vi er klar over ustabiliteten, men vi har snakket som gruppe. Kalenderen er nådeløs, men vi kan ikke skylde på antallet kamper, sier Ten Hag.

TØFF OPPGAVE I VENTE: Bayern München må slås for at United skal kunne gå videre i Champions League.

Denne sesongen har United slitt stort mot topplagene, men United-manageren har uansett troen på at laget hans kan tukte Bayern.

– Slik er laget vårt. Vi har hatt noen gode prestasjoner og høydepunkter, men vi er i stand til å slå hvem som helst.

– Kampen mot Chelsea viste det, mot Everton, og til og med mot Galatasaray. Dette laget kan prestere på et veldig høyt nivå.

Forrige gang Bayern sto på motsatt banehalvdel i gruppespillet vant tyskerne 4-3, i en kamp hvor Casemiro scoret to mål i sluttminuttene.

– Da var det perioder hvor vi spilte veldig bra. Det var jevnt ganske lenge, men vi gjorde noen feil som kunne blitt unngått. 

– Når du spiller mot Bayern må du være på ditt beste. Chelsea hadde også fantastiske spillere, men vi dominerte mot dem.

HAVNET I TRØBBEL ETTER ENKLE BAKLENGS: André Onana gjorde ingen god figur da Bayern gikk opp i ledelsen forrige gang.

Som alltid fikk Ten Hag også spørsmål om skadesituasjonen, men nederlenderen kunne ikke meddele noe nytt på mandagens pressekonferanse.

– Vi har en trening, men akkurat nå vet jeg ikke. 

– Det er et spørsmålstegn rundt Lindelöf, men vi må vente med å se til i morgen, sier Ten Hag.

Powered by Labrador CMS