Ten Hag før kamp: - Det handler om å få dem i de riktige posisjonene

Publisert Sist oppdatert

Én endring fra laget som startet mot Crystal Palace lørdag.

Hannibal Mejbri kommer inn for Facundo Pellistri.

Erik ten Hag får med det inn det han før kamp mot Crystal Palace sa var en spiller med energi og løpskraft som sin fremste egenskap.

Før avspark pratet den nederlandske manageren med rettighetshaver TNT Sports. 

Hos TNT, med Laura Woods, Rio Ferdinand og Paul Scholes nede på gressmatta, fikk Ten Hag spørsmål om at Hannibal nå er tilbake i laget.

- Vi har gjort en endring. Det handler om å få inn enda mer energi i laget. Hannibal er en ung spiller, så at han skal spille tre ganger på en uke er for mye belastning for en ung spiller. Vi ønsker at han skal ha energi nok til å være på sitt beste. Flere av de andre spillerne i troppen er vant til dette fra før. Taktisk passer han veldig godt inn i laget til kveldens kamp.

Videre nevner Woods det at Antony er tilbake i troppen etter at han har vært borte siden forrige landslagsperiode hvor anklager om vold mot en tidligere kjæreste blusset opp.

Ten Hag er her opptatt av at påstandene er seriøse og at Antony har tatt dette på alvor.

- Det han er blitt beskyldt for er seriøst. Vi måtte la han ta en pause for å ta hånd om det. Han har samarbeidet med politiet i Brasil og nå er han tilbake sammen med oss og klar til å bidra.

Antony i oppvarming før kampen mot Galatasaray.

Rio Ferdinand bryter så inn og spør om hva det er som gjør at spesielt Marcus Rashford og Bruno Fernandes ikke har fått fart på sitt spill i sesonginnledningen.

- Det handler om lagprestasjoner. Lørdag var det mye som var bra, men i begge boksene var vi veldig svake. Det handler om å få fart på ballen og hvordan bevegelsene inne i boksen er. Rashford og Fernandes er begge spillere det er viktig at vi får i gode posisjoner, men det krever at laget og dem selv spiller seg til de mulighetene.

Paul Scholes stiller spørsmål om inntoget av nye spillere og mange skader har gjort at prosessen med å få spillestilen til å sitte har blitt utsatt, noe ten Hag kan bekrefte.

- Prosessen med å få ting på vår måte er absolutt utsatt og jeg er veldig utålmodig, men det er ingen unnskyldning Når man er i en klubb som United er det et krav om at vi skal vinne uansett.  Resultatene må bli bedre og vi må utvikle oss. Da må vi være kreative og gjøre kompromisser, som jeg ikke er glad i, samtidig som vi vinner fotballkamper.

 Noen minutter senere hadde Ten Hag forlyttet seg bort også til MUTV. Hvor han fikk spørsmål om hvordan det er å ha Champions League tilbake på Old Trafford.

- Oh... Champions League. Jeg liker Premier League, men Champions League, kveldskamp under flomlys, europeisk kveld, det er det vanskelig å slå. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en flott atmosfære på Old Trafford i kveld.

Powered by Labrador CMS