Ten Hag ber Mount være tålmodig: – Vi må finne hans plass i laget

Publisert Sist oppdatert

Mason Mount har hatt en tøff start i United-trøya etter overgangen fra Chelsea i sommer, og en skade ødela starten av sesongen for engelskmannen.

Mot Fulham forrige helg og mot FC København på onsdag satt Mount på benken, og Erik ten Hag fikk spørsmål om den manglende spilletiden til midtbanespilleren da han møtte pressen fredag.

– Han har startet et par kamper, senest mot Newcastle i ligacupen forrige uke. Det er alltid grunner (til at han ikke spiller). Han hadde for eksempel skaden sin tidligere i høst, og det er også andre spillere som har spilt bra. Han må vente til det er hans mulighet, sa nederlenderen.

– Forventningene (til han) har ikke endret seg, men skaden gjorde at han fikk et slags tilbakefall. Nå må vi jobbe for å finne hans plass i laget igjen, fortsatte United-sjefen.

Ten Hag bekreftet også at midtstopperveteran Johnny Evans mister lørdagens kamp mot Luton etter å ha blitt skadet mot FC København.

Uniteds nederlandske sjef er under press etter en krevende høst på flere fronter. Før den tolvte runden i Premier League befinner United seg på 8.-plass med 18 poeng. Opp til serieleder og byrival City er avstanden hele ni poeng.

Skader og andre utenomsportsligheter har gjort arbeidsforholdene vanskelige, og det vil utvilsomt bety mye for nederlenderen og resten av klubben med tre poeng før en ny landslagspause venter neste uke.

Luton kommer fra et sterkt poeng hjemme mot Liverpool forrige helg, og mannskapet til Robert Edwards er nok etter alt å dømme svært lystne på å stikke kjepper i hjulene på nok et storlag lørdag.

Powered by Labrador CMS