Supporterklubben overtar det danske nettstedet oldtrafford.dk

Det populære nettstedet oldtrafford.dk blir nå en del av Supporterklubben

Publisert Sist oppdatert

 Det populære nettstedet har vært en naturlig samlingsplass for mange United-supportere i Danmark.

 – Ved å slå sammen oldtrafford.dk og Supporterklubben, som er verdens største supporterklubb for Manchester United, vil vi stå sterkere for å videreutvikle også det danske tilbudet som en del av den skandinaviske supporterklubben sier daglig leder Bernt Hjørnevik. Casper Heiselberg startet nettstedet oldtrafford.dk for over 20 år siden. Han har lagt ned en betydelig innsats, og har både drevet og utviklet nettstedet til å bli det største for danske United-supportere. Styreleder i Supporterklubben Madelene Stolpe sier at et av de viktigste målene til Supporterklubben er å fremme interessen for Manchester United i hele Skandinavia.

– Vi ønsker å tilby et medlemsprodukt som bygger stolthet, nærhet og tilhørighet til Manchester United, og som kan gi skandinaviske United-supportere et fellesskap». Dette ønsker vi å få til ved å overta nettstedet oldtrafford.dk, sier Stolpe.

Medlemsmassen i Norge har vokst gjennom flere år, mens den har vært relativ stabil i de andre skandinaviske landene. Vi ser at det har vært andre arenaer som har lyktes bedre med å skape engasjement, særlig i Danmark. Vårt mål er å gi et best mulig medlemstilbud til flest mulig medlemmer i alle de tre skandinaviske landene.

Ett av de viktigste og beste tilbudene for danske supportere er nettstedet OldTrafford.dk.

I fellesskap skal nå Supporterklubben, den danske arbeidsgruppen og de frivillige i OldTrafford.dk fortsette å drifte nettsiden og sammen utvikle enda bedre innhold og tilbud til danske United-supportere. 

Casper Heiselberg overlater nå sitt United-livsverk til Supporterklubben. 

– Det er vanskelig å beskrive hvor stor betydning OldTrafford.dk har hatt i livet mitt. Jeg startet nettstedet i 2003 og har drevet siden i halvparten av mitt liv så det er på mange måter livsverket mitt jeg nå overlater til andre. Det har derfor vært viktig for meg å finne en langsiktig løsning for OldTrafford.dk som sikrer en videre utvikling av nettstedet uten at det er avhengig av meg, forklarer Heiselberg. 

– Denne løsningen har jeg funnet i Supporterklubben som har både anerkjent og vist stor interesse for OldTrafford.dk sin betydning for danske United-fans. Mange som har vokst opp med dette nettstedet har blitt United-fans gjennom denne siden og podkasten de siste 20 årene, sier Heiselberg. 

I tiden som kommer vil vi sammen diskutere hvordan vi kan bygge et enda sterkere supporterfellesskap med Danmark og ikke minst hvordan vi kan styrke interessen for Manchester United i Danmark.

Powered by Labrador CMS