Strålende oppvisning og storseier

Manchester United er videre til fjerde runde i ligacupen etter å ha slått Crystal Palace 3-0 hjemme på Old Trafford.

Det på en kveld der United enkelt og greit hadde stålkontroll og Erik ten Hag kunne bytte ut og inn spillere som han på forhånd nok så for seg i et ideelt scenario.

Alejandro Garnacho, Casemiro og Anthony Martial noterte seg for målene, og minst like mange kan trekkes frem for sine svært solide og lovende opptredener.

Garnacho sendte United i føringen i det 21. minutt, da Diogo Dalot fant argentineren med et lavt innlegg fra høyresiden. Fra fem-seks meter gjorde Garnacho ingen feil og banket inn 1-0.

Ikke lenge etterpå doblet Casemiro ledelsen, da midtbanespilleren stanget inn en corner fra Mason Mount i lengste.

Og ti minutter etter hvilen var det Martials tur. Uniteds presset på for et tredje, og da Casemiro fant med et innlegg mot bakre, dukket spissen opp og banket ballen i det høyre hjørnet.

I løpet av pausen og den andre omgangen benyttet Ten Hag seg av fem bytter, deriblant inn med Dan Gore som fikk debuten sin.

Det endte 3-0.

Førstkommende lørdag venter igjen Palace - da i Premier League - så satser vi på en lignende forestilling da!