Store endringer i Ligacupfinale-troppen

Mandag 26. februar er det nøyaktig ett år siden Erik ten Hag vant sitt første trofé med Manchester United, da de løftet Ligacup-trofeet på Wembley etter en 2-0 seier over Newcastle.

Publisert Sist oppdatert

2o spillere var med i troppen til London og endringene på enkelte av spillerne har vært enorme. Mens noen dessverre har prestert dårligere enn forventet, har Alejandro Garnacho, som var en ubenyttet innbytter under finalen, virkelig tatt steget opp. United vil nok aldri spille en finale uten argentineren igjen. Han er en av de viktigste spillerne United har, bare ett år senere. 

Oppstillingen fra ligacupfinalen 2023:

David de Gea

Spilte resten av sesongen som Uniteds førstekeeper, før kontrakten hans gikk ut i sommer. Ingen ny kontrakt ble skrevet under, da Erik ten Hag ønsket en ny keeper. Spanjolen har stått uten klubb siden juli.

Diogo Dalot

Kjempet på tidspunktet for finalen om plassen på høyresiden mot Aaron Wan-Bissaka. Har brukt mye tid på å bevise at han er det beste alternativet og har startet i 23 av 26 Premier League-kamper denne sesongen. Portugiseren har hatt flere avgjørende inngripener i løpet av sesongen.

Raphael Varane

Har slitt med skader, men får virkelig vist hvorfor United trenger ham de kampene han spiller. Holder god kontroll i den bakre rekka, som det ofte er preget av rotasjoner.

Lisandro Martínez

Dessverre har stjernestopperen slitt enormt mye med skader siden Ligacupfinalen. Argentineren har vært ute i flere omganger og vært under kniven to ganger. Reservene som ble hentet inn for å avlaste Martínez har spilt flere kamper enn ham denne sesongen. 

Luke Shaw

Fortsatt en viktig spiller for United som kan spille både det ene og det andre i den bakre rekka. Dessverre mye plaget med skader, men en god spiller å ha i troppen.

Fred

Solgt til Fenerbahçe sommeren 2023. 

Casemiro

Fortsatt en viktig midtbanespiller som er blant troppens aller beste når han presterer på sitt høyeste nivå. Dog har vi ikke fått hans beste prestasjoner hele sesongen, men han holder kontroll på midtbanen og har ifølge Ten Hag også vært til stor hjelp for Kobbie Mainoo, som har fått fast plass i troppen denne sesongen. 

Antony 

En utrolig dyr spiller som ikke har levd opp til forventningene. 

Bruno Fernandes

Fikk tildelt kapteinsbindet og har virkelig spilt en stor rolle for United siden han kom til klubben. Alltid på banen og alltid med i spillet.

Marcus Rashford

Kanskje den tristeste og minst forventede utviklingen? Etter 30 scoringer i 2022/23-sesongen var forventningene høye etter sommeren. Engelskmannen har kun scoret 5 mål denne sesongen. Les mer HER.

Wout Weghorst

Var på lån hos United siste halvdel av 2022/23-sesongen. Spiller nå på lån hos Hoffenheim. Spilte en stor rolle for United

Powered by Labrador CMS