Stopperveteranen: - En av de største kveldene i min karriere 

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes ble matchvinner med kampens eneste scoring da han like før pause på magisk vis banket ballen i mål på hel volley.

Den målgivende pasningen var om mulig like magisk, da Jonny Evans la vrista skrå og sendte avgårde en millimeterpresis pasning fra egen halvdel og ned på Bruno Fernandes strake vrist.

Etter kampen pratet de begge med rettighetshaver TNT hvor Bruno Fernandes viste seg som en kaptein verdig.

Portugiseren ble nemlig kåret til banens beste spiller, men var ikke interessert i å motta statuetten og var rask med å gi den bort til stopperveteranen på 35 år som gjorde sin 200. opptreden i United-drakta.

- Vi vet at de siste ukene har vært tøffe og at momentet ikke har vært til stedet, men vi har hele tiden visst at vi kan slå tilbake fra det. Det er åpenbart at prestasjonen i dag ikke var vår beste, men vi fikk med oss alle de tre poengene og det er det som er viktigst.

- Burnley spilte bra og for å være ærlig så reflekterer ikke det antallet poeng de har tatt så langt denne sesongen hvor gode de er. Vi er glad for å ta med oss denne seieren.

Se Fernandes sitt drømmetreff og resten av høydepunktene fra seieren mot Burnley i videosammendraget under:

Jonny Evans var selvfølgelig også strålende fornøyd med seieren og det å holde nullen i sin 200. opptreden.

- Jeg elsket hvert eneste minutt av kampen. Jeg kunne ikke vente og det var mye spenning i kroppen. Å komme hit med bussen gjorde meg ekstra tent. Det var min 200. kamp for United. Jeg hadde ikke trodd at jeg kom til å nå et slikt tall. Dette er en av de største kveldene i mitt liv.

Evans fortsatte med å fortelle om at han har full forståelse av sin rolle i 2023-versjonen av United.

- Rollen jeg har fått når jeg signerte igjen var å være en dekning. Jeg vet at jeg alltid må være klar og nå som det var skader på Rapha, Lisandro og Harry fikk jeg sjansen. 

- Klubben har kvalitetsforsvarere. Jeg har observert og sett hvordan de spiller og det er ganske annerledes enn hva jeg er vant til. Jeg følge jeg passet godt inn i kveld likevel.

LES OGSÅ: Spillerbørsen: «En quarterback-pasning selv Patrick Mahomes ville vært stolt av»

Powered by Labrador CMS