Álvaro Fernández i Dublin

Startet for første gang

Publisert

Torsdag kveld spilte Benfica borte mot Vizela (som ligger nederst i toppdivisjonen) i kvartfinalen av den portugisiske cupen, og det endte med avansement etter en 2-1-seier.

Álvaro Fernandez Carreras spilte fra start for første gang for Benfica, og når det gjelder akkurat spanjolens låneavtale så er det ganske viktig. 

En del av låneavtalen er nemlig at kjøpsopsjonen i låneavtalen blir obligatorisk hvis han spiller fra start i 50% av Benficas kamper. 

Venstrebacken, som blir 21 år neste måned, har tidligere kommet innpå i to Benfica-kamper etter at han dro til den portugisiske storklubben etter å ha vært utlånt til spanske Granada i den første halvdelen av sesongen. 

Han pådro seg et gult kort i det 56. minutt, og kanskje var det litt av grunnen til at han ble byttet ut da Benfica gjorde et dobbeltbytte i det 70. minutt.

– Álvaro gjør det godt på trening. Han har allerede spilt i noen minutter, men i fremtiden kan han også starte kamper. Han jobber godt, og han er en spiller som er kapabel til å raskt forstå taktiske oppgaver, og han tilpasser seg raskt, så jeg ser frem til å se ham på banen, ble Benfica-trener Roger Schmidt sitert på sist helg.

Benfica møter erkerival Sporting i semifinalen av turneringen. Semifinalene spilles over to kamper. 

ÁLVARO FERNÁNDEZ CARRERAS: Har kun vært i aksjon i treningskamper for United.
ÁLVARO FERNÁNDEZ CARRERAS: Har kun vært i aksjon i treningskamper for United.
Powered by Labrador CMS