Maguire og Højlund under en treningsøkt 15. februar.

– Spillere vil returnere de neste ukene

Publisert

United manglet Luke Shaw, Lisandro Martinez, Mason Mount, Rasmus Højlund, Harry Maguire, Aaron Wan- Bissaka, Tyrell Malacia og Anthony Martial mot City, og etterpå ble det klart at Marcus Rashford og Jonny Evans hadde spilt kampen med skader.

Det var derfor de også måtte byttes ut etter en drøy time.

Erik ten Hag håper imidlertid på snarlig bedring.

– Vi jobber med å få spillere tilbake, og jeg tror det vil returnere noen de neste ukene. Spesielt etter landskamppausen. Forhåpentligvis er det heller ikke verre med Rashford og Evans enn at de kan spille mot Everton igjen neste helg, sa United-manageren.

Så hvem kan det håpes på?

United spiller hjemme mot Everton i Premier League og Liverpool i FA-cupen før den nevnte landskamppausen.

Det vil overraske stort om Shaw eller Martinez allerede er tilbake, siden de fra tidligere av er varslet tilbake tidligst et stykke ut i april.

Højlund og Martinez før bortekampen mot City, da de var med som støtte.
Lisandro Martinez og Rasmus Højlund var med United-troppen i søndagens kamp mot City, men kun som støtte.

Harry Maguire bør imidlertid kunne være aktuell for en retur i de neste kampene.

Rasmus Højlunds comeback-dato ble også satt til rundt Everton/Liverpool-kampen, så dansken kan gå inn i en viktig uke nå.

Aaron Wan-Bissaka var visstnok ute i «noen uker», sa Ten Hag før Luton-kampen 18. februar. Det burde bety at han også nærmer seg. Det samme sa han om Mason Mount og Tyrell Malacia, selv om de to sistnevnte har vært ute så lenge at de kanskje trenger noen ekstra uker på treningsfeltet før de er fullt og helt tilgjengelige igjen. Malacia har jo ikke spilt denne sesongen, mens Mount har vært ute av spill siden han spilte en snau omgang i 1-0-seieren hjemme mot Luton 11. november.

Første kamp etter landskamppausen spilles borte mot Brentford 30. mars, og da må håpet være at i alle fall Højlund, Maguire og kanskje én av de tre sistnevnte i avsnittet over er aktuelle igjen.

Powered by Labrador CMS