PRESSEKONFERANSE MED POSTECOGLOU:

– Spesielt på Old Trafford er de vanskelige å møte

Tottenham-sjef Ange Postecoglou tar alt annet enn lett på søndagens kamp på Drømmenes Teater.

Publisert

Postecoglou har i likhet med Erik ten Hag holdt sin pressekonferanse før søndagens tungvektsduell mot United på Old Trafford.

Mye handlet om klubbens to nyervervelser, Timo Werner og Radu Dragusin, men journalistene var naturlig nok også nysgjerrige på Postecoglous tanker om utfordringen som venter søndag.

– Man forventer alltid at de skal være på sitt beste når du møter dem. De har vært ustabile denne sesongen, men de spiller veldig god fotball når de får ting til å stemme, slo Tottenham-sjefen tidlig fast.

Han påpekte at United særlig på eget gress har gjort en del gode prestasjoner denne høsten.

– Vi vet at det er spesielt vanskelig å møte dem der. De har supporterne sine i ryggen, så vi forventer en tøff kamp. Det er en stor utfordring for oss, men vi har gjort det godt i store kamper denne sesongen. Søndag venter en ny, fortsatte Postecoglou.

Australieren ville imidlertid ikke legge for mye vekt på betydningen av de tre poengene, kanskje særlig fordi det er et annet topplag som står på motsatt banehalvdel.

– Jeg ignorerer det ikke, men jeg mener man ikke skal tenke for mye på det. Vi er 20 kamper inne i sesongen, og vi vet hva som gjenstår. Vi er ikke langt unna der vi skal være, og nøkkelen for oss er å ha fremgang, sa han.

– Hvis vi avslutter sesongen sterkere enn vi har gjort det fram til nå, vil vi til slutt havne i en god posisjon, avsluttet Postecoglou.

Powered by Labrador CMS