LØRDAGENS LANDSKAMPER:

Slo Norge i generalprøven før EM - Lindelöf & Sverige fikk bank

Potensielt sju United-spillere skal i aksjon denne lørdagen.

Kamerun 4-1 Kapp Verde

André Onana stod i buret for Kamerun da vant 4-1 over Kapp Verde i VM-kvalifiseringen, og hadde blant annet en strafferedning på overtid selv om det ikke fikk noe å si for utfallet av kampen. Michael Ngadeu, Vincent Aboubakar (2) og Nouhou scoret målene for Kamerun, mens Jamiro Monteiro var målscorer for Kapp Verde.

Sverige 0-3 Serbia

Victor Lindelöf spilte 79 minutter da Sverige fikk bank hjemme på Friends Arena av Serbia. Sergej Milinkovic-Savic, Aleksandar Mitrovic og Dusan Tadic og noterte seg for hvert sitt mål, og da endte det til slutt 3-0 i favør gjestene.

Portugal 1-2 Kroatia

Diogo Dalot fikk en omgang og Bruno Fernandes 70 minutter da det ble 1-2-tap hjemme mot Kroatia. Luka Modric sendte gjestene i føringen fra straffemerket tidlig i den første omgangen, før Diogo Jota utlignet like etter hvilen. I det 56. minutt scoret imidlertid Ante Budimir det som ble det avgjørende målet.

Danmark 3-1 Norge

Med Rasmus Højlund fra start og Christian Eriksen på benken fikk Danmark en strålende mot Norge med to mål fra henholdsvis Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard i løpet av de første 21 minuttene. Like etter timen var spilt ble Eriksen byttet inn og Højlund byttet inn, før Erling Braut Haaland reduserte for Norge i det 72. minutt.

På overtid serverte imidlertid Ørjan Nyland en gavepakke som Danmark og Yussuf Poulsen tok vare på, og da endte det til slutt 3-1 til danskene.

Spania 5-1 Nord-Irland

Jonny Evans spilte hele kampen da Nord-Irland fikk en drømmestart mot Spania og gikk opp i ledelsen allerede etter to minutter ved Daniel Ballard. Det skulle imidlertid vise seg å bli det eneste å juble for Evans & co denne kvelden, for Spania svarte ved å sette ballen i nettet hele fem ganger. Pedri (2), Alvaro Morata, Fabian Ruiz og Mikel Oyarzabal scoret målene for spanjolene, som sørget for at det til slutt endte 5-1.