Slik forklarer han Garnacho-byttet

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke en spesielt god prestasjon vi ble vitne til i 2-2-kampen mot Bournemouth, og spesielt i den første omgangen var vertene noen hakk bedre og kunne fort ledet med mer enn bare ett mål.

I pausen valgte Erik ten Hag å bytte ut Alejandro Garnacho til fordel for Amad Diallo, noe nederlenderen fikk spørsmål om på pressekonferansen etter kampen.

– Vi måtte fikse opp på høyresiden. Vi spilte ikke bra. Det var rom der da vi hadde ballen, og vi måtte gjøre et bytte.

– Garnacho trente heller ikke i uka som var, kun i går, så vi trengte mer energi og mer kvalitet i form av samarbeid på høyresiden, sier Ten Hag.

Som så mange ganger den siste tiden fikk Ten Hag også spørsmål om Champions League-mulighetene, som ikke ser spesielt lovende ut med tanke på at det er ti poeng opp til Tottenham og Aston Villa med seks kamper igjen.

– Vi gjør det vi kan, men jeg er også realistisk. Vi vil fortsette å kjempe, også med spillerne som er tilgjengelig. 

– Du ser det er spillere med høyt potensial, men unge spillere gjør også feil. Men de har vist at de kan konkurrere mot de beste lagene på det høyeste nivået, men de må gjøre det stabilt. Det er det neste steget for unge spillere, fortsetter han.

Se videosammendrag fra kampen:

De siste månedene har ikke United vært spesielt solide defensivt, og det ble to nye baklengs mot Bournemouth på 20 skudd.

Fremover i banen ser det imidlertid bedre ut sammenlignet med starten av sesongen.

– Vi har forbedret angrepsspillet, sier Ten Hag.

– Men i angrepet vårt har vi ikke problemer med skader. Vi har spillere tilgjengelig. I forsvar må vi forbedre oss, men det er flere som ikke er tilgjengelig, påpeker han.

Da pressekonferansen egentlig var ferdig og Ten Hag var på vei opp fra stolen, fikk nederlenderen også spørsmål om at United kan være på vei mot sin svakeste sesong i Premier League noensinne (7. plass).

Det ønsket han imidlertid, ikke så overraskende, å bruke tid å svare på da.

– Jeg kommenterer ikke det spørsmålet. Det er ikke viktig nå, sa Ten Hag på vei ut av lokalet.

Powered by Labrador CMS