bruno3

Slik forklarer Bruno snuoperasjonen

Publisert Sist oppdatert

Stadionuret hadde ikke kommet lenger enn til 3,40 minutter, men United lå likevel under med 0-2.

Heldigvis, da dommeren blåste av etter cirka et kvarter tilleggstid, så hadde United snudd til 3-2-seier.

Kaptein Bruno Fernandes var involvert i alt. Først skjøt han skuddet som få sekunder etter endte med 1-1. Så slo han frisparket og serverte målgivende til 2-2 og til slutt satte han selv 3-2-målet.

– Det var veldig godt å slå tilbake, men vi ønsker jo ikke å starte kamper som det. Vi vet også at vi kan vinne kamper uten å slippe inn mål, spesielt på Old Trafford, hvor vi har en herlig statistikk, sa Fernandes etterpå.

– Responsen vår var imidlertid fantastisk. Vi beholdt roen, tok risiko når vi skulle og skapte flere sjanser, vi kunne scoret mer. Så ble sluttproduktet til slutt 3-2, tre poeng og det var veldig bra. Det var det viktigste.

– Når vi fikk 1-2-målet så løftet det også alle. Fansen visste at vi kunne komme tilbake. United har jo mange comeback-seirer fra før også, så fansen vet at vi kan det. De vet også hvor stor vilje og lidenskap det er i dette laget.

Så tok han tak i nøkkelsituasjonene:

Se høydepunktene fra kampen her:

2-2: – Jeg så at Marcus hadde rom så målet var å gi ham en pasning så han kunne skyte. Den ble imidlertid litt høy, slik at han måtte bruke tid på å kontrollere den. Men, han fikk god kontroll, og det er touchet hans og pasningen deretter som skaper målet. Den var jo perfekt til meg, og da handlet det for meg om å velge rett. Keeper kom mot meg, jeg så at Casemiro hadde målet foran seg, da måtte keeper tilbake og Casemiro fikk tid til å kontrollere ballen og score.

Det røde kortet: – Jeg mener at jeg ville rukket ballen, slik at det ble en én mot én-duell. Han dro også i drakten min og alt, og jeg forberedte meg da på å komme alene mot keeper. Så sa Boly at han mente at han kunne kjempet om ballen, men for å kunne mene noe om det så må jeg nesten se situasjonen om igjen.

Straffen til 3-2: – Jeg følte meg sikker. Vi har samtaler i forkant av kampene om hva motstandernes keeper gjerne gjør. Jeg får noen videoer. Så gjør jeg ulike ting på straffer, men det handler det om hva jeg har sett på video, hvilken keeper det er og hva jeg har sett av keeperen i kampen, sa matchvinneren.

Powered by Labrador CMS