Sky Sports-reporter: – En kilde forteller meg at han har mistet rundt 50% av garderoben

Publisert Sist oppdatert

Det er aldri et godt tegn når en manager ikke har tillit i egen spillergruppe, og ifølge Sky Sports-reporter Kaveh Solhekol har Erik ten Hag problemer på den fronten. 

– Informasjonen er at noen av spillerne er forvirret over hva som foregår. Han har mistet deler av garderoben. En kilde forteller meg at han har mistet rundt 50% av garderoben, sier Solhekol.

LES OGSÅ: KOMMENTAR: «Nå er det vanskelig å tro på Ten Hag»

Det skal være misnøye med både spillestil og at det trenes for hardt – med for mye løping på trening. 

Noen spillere skal også ha snakket med Erik ten Hag om hva de føler at gjøres feil i klubben, blant annet basert på hva de har opplevd i andre store klubber.

– De føler at hans «man management» kunne vært litt bedre, men Erik ten Hag er sjefen, og den som tar avgjørelsene. Han kommer ikke til å forandre seg, han kommer til å gjøre ting på sin måte. Jeg har også blitt fortalt at noen av spillerne mener at han er for fastlåst til sin måte å gjøre ting på, og at han er altfor robot-aktig.

Flere av spillerne skal også være misfornøyde med hvordan Jadon Sancho har blitt behandlet, hevder Solhekol. Sancho har nektet å si unnskyld til Erik ten Hag, og får verken trene eller spise med resten av A-laget, og flere av spillerne føler at Ten Hag har gått for langt. Samtidig legger Solhekol til: 

– Det er alltid misfornøyde folk i en garderobe, og det er enda flere av dem når du taper fotballkamper.

LES OGSÅ VÅR DYBDESAK: Bak kulissene: Usunn garderobekultur, konflikter og Ten Hags lederstil

Powered by Labrador CMS