Gary Pallister og Casemiro med ligacuptrofeet satt sammen i ett og samme bilde.

Skal du på City-kampen? Møt Pallister og ta bilde med ligacuptrofeet

Publisert

Gary Pallister vant blant annet fire ligatitler, cupvinnercupen og tre FA-cuptitler med United på 90-tallet. 

Før Uniteds kamp mot City om en drøy uke så inviterer United nå skandinaviske supportere til det de kaller «warm up» - en spørsmål og svar-seanse med Pallister, muligheten til å ta bilde med ligacuptrofeet som ble vunnet for noen måneder siden og blant annet loddsalg. Det hele skjer fra cirka 19.00 - 22.30 lørdagen kvelden før lokalderbyet.

Dette er åpent for alle som skal på City-kampen, også de som reiser privat, utenom Supporterklubben og  det er ingen aldersgrense selv om baren er åpen.

Det  hele gjennomføres på Old Trafford, i International Suite, slik at de som deltar også får et lite innblikk i fasilitetene ellers på arenaen.

Billett med transport tur/retur Old Trafford koster 150,-, og kan bestilles her.

Supporterklubben arrangerer også omvisning på Old Trafford den helga, og har felles busstransport til og fra sentrum og Old Trafford før City-kampen. Vil du være med på noe av det så kan det bestilles her!

Erstatter Supporterklubbens Kick off

– Warm Up  er den naturlige arvtakeren til kick off-arrangementet Supporterlubben startet med for over 10 år siden i Red Cafe, sier Jason Leach fra United i en kommentar.

LEACH OG WHITESIDE: Under en tidligere warm up.

– Den gangen var det først for skandinaviske supportere, men så ble det også av og til også åpnet for fans fra USA, Belgia og Malta.

– Klubben testet derfor med denne type oppvarming til kamp forrige sesong, og tilbakemeldingene fra supporterne var fantastiske. Tanken er å samle flest mulig supportere fra alle verdens hjørner, og International Suite er et perfekt sted å ha dette - med plass til mer enn 300 supportere. 

– Jeg gleder meg til å treffe dere her, sier Leach.

Her kan du se Supporterklubbens program for de reisende på United-City-helga.

Powered by Labrador CMS