Sjekk Manchester-tipsene til Anders

Publisert Sist oppdatert

Navn: Anders Hilstan Bratein (30)

Verdt å vite: De andre i søskenflokken valgte sydentur da de fikk en reise hvor de ville i Europa i konfirmasjonsgave. Anders dro på helgetur til Old Trafford – og har nå hatt sesongkort på Stretford End i fem sesonger. Han blir ofte kalt Norges svar på Pete Boyle.

Hva er det du bare må gjøre på en Manchester-tur?

Jeg må innom Circus Pub. Har jeg ikke vært der så har jeg ikke vært i Manchester. Der treffer man ofte også nordmenn. Så må jeg også innom Bishop Blaize – gjerne også utenom kampdag. Det er nesten koseligere der da – siden det er stoler og bord der.

Hvor pleier du å bo?

Jeg liker å ha tilgang til sofa og kjøleskap. Da er leie av leilighet perfekt, og City Stop og The Works er geniale alternativer. Prisnivået kommer an på hvor mange man er, men vi var seks stykker som var over på United-City forrige sesong. Det kostet 7.000 totalt – og vi hadde tre soverom, stue, kjøkken og alt.

Noen restaurant-anbefalinger?

Bem Brasil i Deansgate. Spis så mye kjøtt du vil og fantastisk gode drinker. Gio Ristorante ved Midland-hotellet, nydelig italiensk mat til bra priser. Og Solita i Northern Quarter – ufattelig god service, nydelig mat, fantastiske priser. Biff eller burger for en hundrelapp – og burgeren de er kjent for, «The Big Manc», til snaut 15 pund. Grisebra!

Hva med drikke-anbefalinger?

Sinclairs Oyster Bar ligger jo midt i byen, og er et sted jeg bare må innom for å ta en øl. Ellers er Bierkeller i Printworks verdt besøket – både for en fest eller for å se fotball. Annenhver helg gjør de jo også om til et alpeliknende ompa ompa-party. Alltid en schlager.

Hvordan er din kampdag?

Frokost på Paramount i Oxford Street, og jeg liker å komme meg tidlig til arenaområdet. Jeg skaffer meg stempel på Bishop slik at jeg slipper å stå i kø der senere hvis jeg vil ta en øl på f.eks Hotel Football underveis. Jeg går gjerne til arenaen 10-15 minutter før avspark. Da er vi en gjeng som synger, det er god, engelsk banter og det skaper optimal oppladning til kamp.

Hvor tidlig må man dra på Bishop for å unngå kø?

Jeg anbefaler fire timer før. Venter du til tre timer før så er det fort kø langt forbi bussholdeplassen og venter man til to timer før så kommer man fort først inn én time før avspark.

Som medlem i Supporterklubben får du flere tilbud i Manchester: Sjekk dem her

Hva med etter kamp?

Da har jeg ett råd: Ikke stress unødvendig. Man kommer seg uansett ikke tilbake til sentrum før 60-90 minutter etter kampslutt. Mingle heller litt på Trafford-puben eller Bishop og snakk om kampen med folk som har sett den fra andre steder på stadion.

Noen skjulte perler?

Washhouse ved Printworks. Ser ut som et vaskeri. Ved inngangen er det en telefon ved en vaskemaskin-dør. Så tar man opp telefonen og sier hvor mange man er, hvor mange man har booket for. Har man booket så kommer man inn, men uten forhåndsbooking kan man bare glemme det. Blir som døren til Narnia. Originalt, sier han om stedet som i juni toppet Tripadvisors liste over beste utesteder i Manchester, med fokus på drinker og cocktails.

Vil du ha flere tips?

Klikk på bildet for å se tipsene til Madelene.

Powered by Labrador CMS