Bruno Fernandes fortviler etter tapet.

Sjansesløseri i hjemmekollaps for United

Publisert

Bekmørkt

United startet kampen friskt og fikk mange gode brudd på Brighton og hadde flere brukbare muligheter uten å klare å sette ballen i mål.

I stedet var det en gammel United-kjenning som tegnet seg på scoringslista. Nemlig Danny Welbeck. Rashford, som var lyspunktet for United i første omgang, var flere ganger farlig frampå. Han serverte også Rasmus Højlund, som satte ballen i mål, men etter en VAR-sjekk ble målet annullert.

Dermed var stillingen 1-0 til pause.

Rashford fortsatt å skape uro i Brighton-forsvaret etter pause, men det var Brighton som sto for effektiviteten. Pascal Groß brukte bare sju minutter av andre omgang på å sette ballen i mål bak Onana.

United slet stort med presspillet og Brighton spilte seg, gang på gang, svært enkelt gjennom United-laget. Det gjorde de også i forkant av 3-0-målet. João Pedro fikk æren av å sette inn kveldens tredje for måkene fra sørkysten.

Et lite plaster på et vidåpent United-sår var Hannibal sin redusering til 3-1 i det 73. minutt. Det var 20-åringens første Premier League-mål. Det blir en mager trøst på en skuffende United-dag.

Kampen ender 3-1.

Nå venter Bayern München på onsdag i Champions League. Kampstart er klokken 21.00.

Manchester United 1-3 (0-1) Brighton

Premier League, Old Trafford

Manchester United: André Onana - Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martínez, Sergio Reguilon - Casemiro, Scott McTominay - Bruno Fernandes, Christian Eriksen, Marcus Rashford - Rasmus Højlund.

Innbyttere: Altay Bayindir, Jonny Evans, Harry Maguire, Aaron Wan Bissaka, Dan Gore, Hannibal Mejbri, Facundo Pellistri, Alejandro Garnacho, Anthony Martial