ant2

Sendes hjem fra landslagssamling etter voldsanklagene

Publisert Sist oppdatert

Det brasilianske fotballforbundet har besluttet å sende Antony hjem fra landslagssamling som følge av en pågående etterforsking etter voldsanklager fra ekskjæresten.

Antony etterforskes av politiet i São Paulo og Manchester.

«For å beskytte det påståtte offeret, spilleren, det brasilianske landslaget og CBF (Brasils fotballforbund), informerer organisasjonen om at Antony er fjernet fra det brasilianske landslaget», skrives det i en uttalelse fra forbundet.

Mandag kveld gikk han selv ut med enda en uttalelse om anklagene han har fått rettet mot seg av sin ekskjæreste, der han hevder sin uskyld. 

I juni la Antonys ekskjæreste inn en politianmeldelse mot han for vold i hjemmet, kroppsskade og trusler.

Senere samme måned så Antony seg nødt til å kommentere saken, ettersom at ekskjæresten snakket om situasjonen i flere intervjuer.

På Instagrams historie-funksjon har han nå også delt følgende tekst:

«Av respekt for mine fans, venner og familie føler jeg meg forpliktet til å snakke offentlig om de falske beskyldningene jeg har vært et offer for.

Fra begynnelsen har jeg håndtert denne saken seriøst og med respekt, og jeg har gitt de nødvendige avklaringene til politiet. Politiets etterforskning er under dekke av rettferdighet, og jeg kan derfor ikke offentliggjøre innholdet.

Men jeg kan med selvtillit si at beskyldningene er falske og at bevisene som allerede er fremstilt og bevisene som vil bli framstilt viser at jeg er uskyldig i anklagene jeg har fått mot meg. Forholdet mitt med Gabriela var turbulent, med verbale lovbrudd fra begge sider, men jeg praktiserte aldri fysisk aggresjon.

Hver gang, enten det er i forklaringer eller i et intervju, presenterer hun en annen versjon av beskyldningene.

Dermed kommer jeg til å benekte anklagene som er satt ut og informerer om at jeg er til full disposisjon for brasilianske myndigheter for å avklare det som trengs. Jeg stoler på at de pågående politietterforskningene vil bevise sannheten om min uskyld».

Klubben har ikke omtalt saken. 

Powered by Labrador CMS