Semifinaletap for Pellistri og Uruguay - kan være gode nyheter for United

Selv om de spilte med ti mann i en hel omgang, ble Colombia for sterke for Uruguay. Dermed blir det ingen United-duell i finalen, men Colombias seier kan likevel være gode nyheter for de røde djevlene. 

Publisert Sist oppdatert

Verken Facundo Pellistri eller noen av hans uruguyanske lagkamerater klarte å finne nettmaskene mot Colombia. Det gjorde imidlertid colombianerne, og dermed ble det et 0-1-tap i semifinalen for Pellistri & co. 

Det til tross for at Colombia fikk en spiller utvist på overtid av den første omgangen, og dermed spilte de siste 45 med én mann mindre på banen. Pellistri ble byttet ut i pausen. 

Jefferson Lerma scoret kampens eneste mål. 

I stedet for å møte Argentina i finalen, skal Uruguay spille bronsefinale i Copa America. Natt til søndag skandinavisk tid møter de Canada i kampen om tredjeplassen. 

Selv om det er synd for Pellistri at han ikke får spille i finalen, kan det, fra et United-perspektiv, være gode nyheter at Uruguay ikke lenger har muligheten til å bli søramerikansk mester. 

I en oppdatering i ryktespalten tirsdag kveld, omtalte vi rapportene fra det franske overgangsnettstedet Foot Mercato. De hevdet at det har vært fremdrift i samtalene mellom Manchester United og PSG i Uniteds jakt på Manuel Ugarte

Manuel Ugarte har blitt hyppig koblet til Manchester United denne sommeren.

Den defensive midtbanespilleren får ifølge Foot Mercato  «mer og mer lyst» til å bli United-spiller. Ifølge nettstedet har PSG og United hatt produktive samtaler, men det er lite sannsynlig at en overgang spikres før Ugarte er ferdig med Copa America.

Nå gjenstår fortsatt én kamp av Copa America for Uruguay sin del, men det er stor forskjell på å forberede seg til en bronsefinale kontra en finale. Det betyr at United kanskje nå får litt ordentlig fremdrift i jakten på et midtbaneanker som - forhåpentligvis - kan tette igjen noen av hullene som har vært der. 

Ifølge flere medier er Facundo Pellistri en av flere spillere United ser på muligheten for å selge i sommer, og semifinaletapet kan også bety at det kan bli litt aktivitet på den fronten også. 

Natt til mandag skandinavisk tid spilles finalen i Copa America. Lisandro Martínez og Alejandro Garnacho er med når Argentina og Colombia møtes. Argentinerne jakter sin andre strake Copa America-tittel. 

Powered by Labrador CMS