TEN HAG FØR AVSPARK:

– Selvfølgelig kommer vi til å savne Casemiro

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har vært nødt til å gjøre omrokkeringer i midtbaneleddet etter at Casemiro har blitt nødt til å kaste inn håndkleet med en muskelskade.

Før avspark mot Liverpool fikk nederlenderen spørsmål om hva brasilianeren betyr for mannskapet hans.

– Det påvirker oss at vi mister en så rutinert og viktig spiller. Han er en nøkkel for organiseringen vår og han bringer ro inn i laget. Han evner å finne rom med ballen, særlig hos de tre fremme i banen. Selvfølgelig kommer vi til å savne han, sier Ten Hag til ITV.

Også i søndagens kampprogram har nederlenderen delt noen tanker om klassikeren som venter på Old Trafford.

– Som barn er det disse kampene som gjør at du forelsker deg i fotball. Hvordan er det mulig å ikke være tent og påskrudd når man får mulighet til å ta del i en anledning som dette?

– Vi ønsker å bygge videre på det vi har hatt gående siden nyttår. Dette handler om overlevelse i turneringen, så det er en stor kamp. Vi må sørge for at vi skaffer oss de rette mulighetene, supplerer han til MUTV.

Manchester United har i motsetning til Liverpool hatt fri i midtuken, og det er kun tre dager siden gjengen fra Merseyside sist var i aksjon.

Hvilke utslag det gir på Drømmenes Teater, blir interessant å se. Gressteppet bør uansett være silkemykt, ettersom vanningen av Old Trafford-matta førte til en skyllebøtte for både MUTV og Viaplays TV-team.

Følg kampen mot Liverpool her.

Powered by Labrador CMS