Se Henrik herje i United-serie!

Noen år før han vant «Love Island», var Henrik Fossedal med i fandokumentaren «100% United».

Publisert Sist oppdatert

Serien fulgte seks United-supportere i 2019, da Ole Gunnar Solskjær var manager, og ble produsert av united.no.

Supporterne var utstyrt med hvert sitt kamera og dokumenterte alt fra fotballdiskusjonene ved frokostbordet til scenene som utspilte seg i TV-stua.

Serien ligger nå på YouTube!

Episode 1

I første episode gjør vi oss kjent med Henrik (24), Vanja (18), Kristin (41) og Tim (39) når United slår Fulham 3-0, og vi får se hvordan Henrik overrasker kameraten sin med tur til Old Trafford.

Episode 2

I andre episode introduseres vi for Roger (37) og Jørgen (23), mens vi følger Tim og forloveden på deres tur til Manchester for å se storkampen mellom United og Paris Saint-Germain på Drømmenes Teater.

Episode 3

I tredje episode får vi se hvordan det går når Henrik kjøper en jubileumsgave til kjæresten som ikke faller helt i smak, mens Jørgen og Jeanette viser oss planene for sin nye leilighet. Det blir også masse følelser når gjengen følger FA-cupkampen mot Chelsea.

Episode 4

Fjerde episode begynner fem dager før kampen mot Liverpool og avsluttes etter kampslutt. Roger viser oss hvor nervøs han er, Henrik filosoferer over kampens betydning på slalåmski på Geilo, mens Jørgen er spent på hvordan det vil bli å pendle med en Liverpool-supporter dagen etter oppgjøret.

Episode 5

I femte episode blir vi med Henrik og Tim til Manchester, der de får tidenes berg-og-dalbane-opplevelse i 3-2-seieren mot Southampton. I Porsgrunn må Jørgen kjempe med kjæresten om TV-stua, mens Vanja utfordrer tvillingbroren sin på fotballbanen.

Episode 6

Sjette episode gir vi tittelen «Mirakelet i Paris». Hele følelsesregisteret er i sving når gjengen følger den legendariske Champions League-kampen mot PSG. Latter, tårer, sinne, forbauselse og improviserte byturer – denne episoden har det meste! I tillegg får vi vite mer om Cantona-tatoveringen til Tim og den nye leiligheten til Jørgen og Jeanette.

Episode 7

Roger taper et veddemål når United ryker ut av FA-cupen og må løpe gjennom Trondheims gater i Adams drakt. Vi blir med Vanja på treningsleir til Kypros, og Kristin mimrer på loftet. I Laksevåg overrasker Henrik kjæresten med et romantisk «stunt», mens Jørgen og Jeanett endelig kan flytte inn i sin nye leilighet.

Episode 8

Jørgen og Jeanette tar oss med til Manchester når Ole Gunnar Solskjær leder sin første kamp etter ansettelsen, Henrik lurer Cathrine (igjen), og i Trondheim har Roger kvalitetstid med sønnen Oliver.

Episode 9

Tårene triller når Roger kommer «hjem» til Old Trafford sammen med kameraten Aron. Sammen får de se mannskapet til Ole Gunnar Solskjær tape 0-1 for Barcelona. På Valdres forvandler Vanja lillebrorens Liverpool-rom, mens Henrik har kjøpt en ny United-gave til Cathrine.

Episode 10

Tim forsøker å overbevise Lena om at de skal ha et United-element i bryllupet sitt, Roger returnerer til Trondheim med United-gaver til Oliver og Ada, Simba promper, mens Paul Pogba redder dagen fra straffemerket mot West Ham.

Episode 11

Cathrine er lei av å bli lurt av Henrik og klekker ut en skamløs Pogba-«prank» på vei til hytta. Tapene for Barcelona og Everton skaper sterke reaksjoner i TV-stuene, mens både Tim og Kristin reiser på påskeferie.

Episode 12

Sesongen nærmer seg slutten, og Vanja og Tim får merke hvordan Solskjær-effekten har flatet ut når de begge får oppleve Manchester-derbyet på Old Trafford. Roger forklarer hvordan han fikk Cantona som mellomnavn, Kristin deler sin frustrasjon over enkelte medsupportere, mens Jørgen lurer en Liverpool-supporter inn i en United-drakt.

Episode 13

United får en ekstra mulighet til å kvalifisere seg til Champions League, men nok en gang svikter laget når det gjelder mot Huddersfield. Roger sliter med fyllesyke, Vanja overraskerer lillesøsteren med United-gaver, og Henrik er med i «United We Podkast» i Oslo.

Episode 14

2018/19-sesongen rundes av mot Cardiff, og som en avslutning har Henrik og Cathrine laget en musikkvideo til ære for Ole Gunnar Solskjær. Vi får være med Kristin og møte russen på Fauske videregående skole, Roger er på kuslipp med barna, mens Jørgen fortviler over at Ander Herrera forlater United.

Powered by Labrador CMS