Lisandro Martínez på treningsfeltet, 22. mai 2024.

Scoret selvmål – fullførte 90 minutter igjen

Publisert

Lisandro Martínez spilte hele oppgjøret da Argentina vant 4-1 mot Guatemala på Commanders Field i Landover i en oppkjøringskamp før Copa América.

Han spilte nylig sin første hele kamp siden september, og nå ble det altså nok en hel kamp på stopperen. 

Etter bare noen minutter av kampen var han uheldig, og var siste spiller på ballen da Guatemala tok en overraskende ledelse, men det skal sies at det handlet mer om tilfeldigheter enn om å være klønete, i en flipperspillsituasjon hvor det var ganske uheldig at ballen endte opp i nettet.

Martínez' selvtillit ble dermed ikke påvirket av målet, og han skal ha levert en bra kamp i forsvaret, ifølge de argentinske rapportene vi har sett. Faktisk satte han en ball i riktig mål også, men det ble annullert. Han fikk ellers et gult kort i andreomgangen.

Argentina hadde uansett ingen problemer med å snu kampen. Lionel Messi og Lautaro Martínez scoret to mål hver, og det ble 4-1 til Argentina. 

Alejandro Garnacho ble sittende på benken hele kampen igjen.

Argentina starter Copa América med en kamp mot Canada fredag neste uke (02.00 natt til fredag skandinavisk tid). Chile og Peru er de to andre landene i Argentinas gruppe.

Argentina. Lisandro Martínez og resten av det argentinske landslaget feirer Ángel Di Marías mål mot Ecuador, natt til 10. juni 2024.
Martínez og Argentina feirer mål under treningskampen mot Ecuador tidligere i juni.
Powered by Labrador CMS