Spilte sin første hele kamp siden september

Publisert

Lisandro Martínez har vært uheldig med skader i 2023/24-sesongen, og det begynte å bli lenge siden han hadde spilt en hel kamp. 

Både i comebacket i vinter, og i de siste kampene denne sesongen, så har han ikke fått nok kamper på seg til at United har hatt muligheten til å bruke 26-åringen i en hel kamp. Forrige hele kamp? Mot Bayern München i september.

I FA-cupfinalen fikk han uansett spille frem til det 73. minutt, etter å ha fått litt spilletid i de foregående kampene også. Martínez spilte godt på Wembley mot City, så dermed var det ingen stor overraskelse at han i sin neste kamp ville være klar til å spille hele oppgjøret. 

Den kampen ble nattas Argentina-kamp mot Ecuador. 

Argentina vant 1-0 etter en scoring av ex-red Ángel Di María, og Martínez og resten av Argentina-forsvaret holdt altså tett bakover. Faktisk var ikke Martínez så langt unna en scoring heller, i etterkant av en dødball, men stopperens skudd ble reddet av Ecuador-keeperen.

Oppgjøret var en privatlandskamp som ble spilt i Chicago, som en del av oppkjøringen til sommerens Copa América, hvor Argentina møter Canada, Chile og Peru i gruppespillet.

Alejandro Garnacho ble sittende på benken hele kampen.

Argentina. Lisandro Martínez og resten av det argentinske landslaget feirer Ángel Di Marías mål mot Ecuador, natt til 10. juni 2024.
Martínez og lagkameratene feirer Di Marías mål, som skulle vise seg å bli seiersmålet.
Powered by Labrador CMS