Jordan Larsson trøstes av Lukas Lerager etter straffebommen på Old Trafford, United 1-0 FC København.

Scoret fire mål i generalprøven

I denne saken tar vi en titt på hvordan Uniteds Champions League-gruppemotstandere gjorde det denne helga.

Det var ikke bare United som vant, og aller mest fornøyde var nok Bayern München, selv om vårt hovedfokus naturlig nok er på onsdagens motstander.

Randers 2-4 FC København

FC København får besøk av Manchester United på onsdag, i en kamp som er svært viktig for begge lag.

Før det hadde de en bortekamp mot Randers, og den kampen startet ikke akkurat godt for FCK.

Randers hadde et stolpeskudd før to minutter var godt, og i kampens fjerde minutt gikk et hjemmelaget opp i ledelsen da de fikk slått inn fra høyre, og Filip Bundgaard satte ballen mellom beina på keeper Kamil Grabara.  FCK responderte raskt, og Rasmus Falk utlignet i det sjuende minutt med et glimrende langskudd.

Randers gikk tilbake opp i ledelsen etter en time da Elias Jelert ble litt for enkelt passert, men igjen kom responsen relativt raskt. Først utlignet innbytter Viktor Claesson i det 66. minutt etter å ha blitt flott spilt frem av Elias Achouri. I det 69. minutt fikk de så et annullert mål, men like etterpå sendte Jordan Larsson (som mange selvsagt husker at bommet på straffespark mot United) FCK i ledelsen etter å ha blitt spilt frem av Orri Óskarsson.

Langt på overtid fastsatte Viktor Froholdt – som var innbytter i likhet med Claesson og Larsson – sluttresultatet til 4-2 til bortelaget da Randers tok en del sjanser i jakt på en utligning.

FC København topper den danske ligaen, fire poeng foran Brøndby (som har spilt én færre kamp i skrivende stund).

FC København: Kamil Grabara; Peter Ankersen (Christian Sørensen, 52.), Denis Vavro, Kevin Diks, Elias Jelert, Oscar Højlund (Viktor Claesson, 52.), Rasmus Falk, Lukas Lerager, Roony Bardghji (Jordan Larsson, 60.), Andreas Cornelius (Orri Óskarsson, 46.), Elias Achouri (Viktor Froholdt, 88.).

Ubenyttede innbyttere: Theo Sander, Nicolai Boilesen, Diogo Goncalves, Mateo Tanlongo.

Høydepunkter fra oppgjøret:

Dortmund 0-4 Bayern München

Borussia Dortmund har vært Bayern München tøffeste konkurrent en stund, men Thomas Tuchels lag gjorde kort prosess med Dortmund denne gangen.

De vant hele 4-0 på bortebane denne gangen, og Harry Kane scoret hat trick, etter at Dayot Upamecano først hadde gitt Bayern ledelsen.

Bayer Leverkusen topper Bundesligaen to poeng foran Bayern.

Se høydepunktene:

Galatasaray 2-1  Kasimpasa

Galatasaray spilte allerede fredag kveld, og motstander var Kasimpasa, som lå på femteplass i den tyrkiske ligaen før denne serierunden.

Ex-red Wilfried Zaha scoret i begge omgangene, og sendte hjemmelaget opp i en 2-0-ledelse, men gjestene reduserte kjapt etter 2-0-scoringen. Flere mål ble det uansett ikke, og dermed vant Galatasaray for tiende gang på rad i ligaen.

Med det tok Galatasaray også over ligaledelsen, siden Fenerbahce gikk på sitt første tap for sesongen etter å ha vunnet de ti første kampene.

SØRGET FOR HJEMMESEIER: Wilfried Zaha.