Manchester Uniteds U18-lag feirer mål på Old Trafford.

U21-LAGET SLO NORWICH PÅ OLD TRAFFORD:

Sam Mather (19) med drømmedag på Drømmenes Teater – scoret fire mål

U18-laget innledet Manchester United-lørdagen med en mesterlig 4-0-seier hjemme mot Leeds.

Få timer senere fulgte U21-laget like elegant opp. Anført av en glitrende Sam Mather, som med sine fire mål sannsynligvis hadde sin største dag som fotballspiller så langt, ble Norwich feid av banen med 4-2.

Da var det passende at det var på nettopp Old Trafford at drømmedagen utspilte seg.

– Det er en stor ære, særlig når du tenker på alle de store spillerne som har spilt utpå den banen. Vi ønsker bare å skape god underholdning. Jeg har spilt der en gang tidligere, og det var mye nerver. Det er dette du drømmer om, og det er stort for meg som har vokst opp i Manchester og vært United-supporter hele livet, sa Uniteds forsvarsspiller Sonny Aljofree før lørdagens Old Trafford-kamp mot Norwich.

– Å spille på Old Trafford er en helt spesiell opplevelse. Alle er klare for det, supplerte lagkamerat James Scanlon.

Tre poeng sender United opp på 9.-plass på tabellen i Premier League 2, 13 poeng bak serieleder Tottenham. United har imidlertid scoret like mange mål som de liljehvite fra London.

Tom Myles, Bendito Mantato, Amir Ibragimov og Finley McAllister satt alle på benken på Old Trafford, kun halvannen time etter at de var i aksjon i U18-lagets smadring av Leeds på Carrington. De to sistnevnte fikk komme inn mot slutten av kampen.

Undertegnede fulgte kampen under, med god hjelp fra united.no-journalist Håkon Aaberge, som var til stede på oppgjøret.

Manchester United 4–2 (3-1) Norwich

Premier League 2
Old Trafford, Manchester

MÅL: 1-0 Sam Mather (Scanlon, 11), 2-0 Mather (20), 3-0 Mather (27), 4-1 Mather (Collyer, 60)

Manchester United: Dermot Mee – Sam Murray, Louis Jackson, Sonny Aljofree, James Nolan – Toby Collyer (K), Tom Huddlestone – Samuel Mather, James Scanlon (Ashton Missin 61), Isak Hansen-Aarøen (Finley McAllister 89) – Ethan Wheatley (Amir Ibragimov 81).

Ubenyttede reserver: Tom Myles, Bendito Mantato.

90+4´: Der er det slutt på Old Trafford. Manchester United vinner fortjent 4-2!

90+1´: Vi er inne i overtiden. United styrer mot tre poeng.

89´: McAllister, som i likhet med Ibragimov har spilt tidligere i dag, erstatter Hansen-Aarøen.

81´: Wheatley, som har fått seg en liten smell, gir plass til Ibragimov. To innhopp for to ulike lag på samme dag er ikke så verst! Det er for øvrig Ibragimovs debut på U21-nivå.

76´: Norwich reduserer til 4-2 med et snaut kvarter igjen å spille. United roter det til i eget forsvar, og Adian Manning scorer for gjestene.

64´: Evigunge Huddlestone har levert en solid prestasjon på Old Trafford denne lørdags ettermiddagen.

61´: Missin erstatter Scanlon. Sistnevnte har vært meget god i dag. Det har for øvrig vært jevnere i banespillet etter hvilen, men United øker likevel ledelsen fortjent.

60´: Mather scorer sitt fjerde for dagen! Skrur ballen lekkert i krysset! 4-1 til United.

46´: Andre omgang er i gang på Old Trafford. Norwich gjør tre bytter, mens United forblir uforandret.

PAUSE 3-1.

45+2´: Det er for øvrig lagt til tre minutter.

45+1´: Norwich reduserer like før hvilen. Ken Aboh med en markkryper.

35´: Sam Murray er plutselig alene med keeper, men er i likhet med de andre utpå banen overrasket. Får en dårlig berøring og ballen går inn til keeper.

30´: En strålende første halvtime for United i målprotokollen. Isak Hansen-Aarøen har også imponert på Drømmenes Teater.

27´: Så sitter hattricket for Mather! Scanlon kommer til avslutning, men skuddet stoppes av keeper. På returen setter Mather inn sitt tredje for dagen. For en dag for 19-åringen på selveste Old Trafford.

21´: United dobler ledelsen, og denne gangen er det et lite kunstverk fra Mather på frispark!

11´: Sam Mather sender United i føringen på eget gress. James Scanlon har den målgivende pasningen.

1´: Kampen er i gang.