Sabitzer om United:  - Jeg synes synd på dem

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Raphael Honigstein fra  The Athletic fortalte Marcel Sabitzer om tiden i United. Etter halvannen sesong med Bayern München, uttalte han at tiden i United var det han trengte for å få tilbake selvtilliten etter den vanskelige tiden i den tyske klubben.

 - Jeg følte meg veldig bra på banen og fikk tilbake selvtilliten. Det hjalp meg mye. Fysisk, mentalt og fotballmessig er jeg veldig fornøyd med hvordan de siste 10, 11 månedene har gått.  

Sabitzer har bare gode ord å si om klubben han spilte på lån hos forrige sesong. Han fikk 40 kamper i United-drakta og var med på å løfte Carabao Cup-trofeet. Ettersom at han fortsatt er glad i klubben, synes han det er kjipt at laget ikke presterer på sitt beste nivå for tiden.

- Du spør deg selv: Hva skjer? Det er mye støy, resultatene er ikke gode, de har hatt tap på hjemmebane, noe som nesten føltes utenkelig forrige sesong. Og det er fortsatt den uavklarte situasjonen rundt eierskapet. Du kan se hva det gjør med et lag. Jeg synes synd på dem fordi de alle er flinke gutter og ekstremt sultne på suksess.

TAKKNEMLIG: Marcel Sabitzer er takknemlig for tiden i United.

- Casemiro, Luke Shaw og Lisandro Martinez - de er ledere som gir struktur og stabilitet til laget. Erik ten Hag kommer med helt spesifikke kampplaner og spillemønstre, men hvis du mangler for mange viktige spillere og derfor må gjøre mange endringer, går ting tapt mellom taktikktavlen og banen. Rytmen til spillerne som kommer er ikke riktig, prosessene er ikke riktige. 

- I Premier League og Champions League trenger du at dine beste spillere er tilgjengelig. Alt føles litt slitsomt og usikkert nå. De trenger at de store gutta kommer tilbake og endrer sesongen. Jeg tror ting kan endre seg raskt når de får de viktige spillerne tilbake. 

Powered by Labrador CMS