Manchester United v Fulham FC - Premier League

Ryktesaker, uke 36

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 10. september

09.53: Phil Thomas i The Sun skriver at Borussia Dortmund planlegger å gjøre et forsøk på å hente Jadon Sancho tilbake til klubben i januar hvis det ikke blir fred mellom 23-åringen og Ten Hag innen den tid.

United skal sist januar ha avslått et forsøk fra Dortmund på å låne Sancho.

Lørdag 9. september

16.49: Manchester Evening News skriver at Besiktas skal ha prøvd å låne Hannibal Mejbri, men at budet ble avslått.

Overgangsvinduet stenger ikke i Tyrkia før fredag 15. september, så Besiktas (eller andre tyrkiske lag) har fremdeles muligheten til å komme med et forbedret bud.

10.58: Vi har publisert en sak om Mary Earps’ usikre fremtid i United, og om mulige erstattere, som dere kan lese her.

Fredag 8. september

18.12: Siden vi tidligere i dag omtalte interessen rundt Axel Tuanzebe, så er det vel bare rett og rimelig at vi nå også skriver hvordan det endte: Det ble verken Real Betis, Luton Town eller Sheffield United, men heller en klubb han har blitt koblet til en stund nå: Ipswich Town.

Tuanzebe har signert en ettårskontrakt, med en opsjon på forlengelse med ytterligere ett år til.

I Ipswich blir Tuanzebe lagkamerat med Brandon Williams (som jo er innlånt fra United), og han skal spille under tidligere United-trener Kieran McKenna.

12.15: Tidligere United-spiller Axel Tuanzebe blir muligens ny Real Betis-spiller, det skriver Daily Mail.

Mannen som var Uniteds eiendom helt frem til i sommer, står nå uten kontrakt og Betis kan forvente seg konkurranse fra både Sheffield United og Luton Town. Begge klubbene er på utkikk etter å forsterke stallen til det som ser ut til å bli en tøff Premier League-sesong.

08.10: Bayern München skal være klar for å hente Joao Palhinha fra Fulham i januar. Det skriver Evening Standard, her gjengitt av Sky Sports. Hva betyr det for United tenker du kanskje da? Jo, ifølge ryktene vil da Fulham prioritere en overgang for Uniteds, Scott McTominay. 

Fulham prøvde å hente McTominay på deadline day, ettersom Palhinha var på vei til Bayern, men fikk avslag fra United. Det førte til at Palhinha-overgangen falt gjennom.

Nå ligger det altså til rette for nye forsøk fra alle parter i januar.

Torsdag 7. september

16.35: Fenerbahce skal være på utkikk etter enda en midtbanespiller og Donny van de Beek kan være et alternativ, skriver Fanatik (her gjengitt av Sport Witness). Nederlenderen skal angivelig ha blitt tilbudt til den tyrkiske klubben på lån.

Overgangsvinduet i Tyrkia stenger ikke før 15. september.

16.15: Jadon Sancho skal ikke være aktuell for en overgang til Saudi-Arabia likevel. Les mer om det her.

15.45: Usedvanlig stille på ryktefronten i dag, men nå dukker det opp flere rapporter/rykter omkring Jadon Sancho. De går hovesaklig ut på at Al-Ettifaq utforsker muligheten for å hente engelskmannen på lån. Ryktene blusser naturligvis opp etter Ten Hags uttalelser i forkant av kampen mot Arsenal og Sanchos svar på sosiale medier.

Det vites foreløpig lite om Sanchos syn på en eventuell overgang.

Onsdag 6. september

16.20: Den italienske journalisten Rudy Galetti hevder at en saudiarabisk klubb utforsker mulighetene for å hente Jadon Sancho og har kommet med et tilbud til 23-åringen.

08.40: United skal ha vært interessert i å hente Joao Palhinha mot slutten overgangsvinduet. Det skriver The Athletic. Ifølge avisen skal Ten Hag ha vært imponert over portugiserens prestasjoner forrige sesong, men endte opp med to år yngre Sofyan Amrabat. Likevel utelukker ikke de en overgang i januar.

Tirsdag 5. september

15.10: United har startet samtaler med Aaron Wan-Bissaka om en kontraktsforlengelse, melder The Telegraph.

Høyrebackens nåværende kontrakt går ut neste sommer, selv om United har en opsjon om å forlenge den i ytterligere ett år.

10.55: United avslo et lånetilbud på Donny van de Beek fra Galatasaray verdt £1 million, men en overgang skal fortsatt være aktuelt, skriver The Athletic. Overgangsvinduet i Tyrkia stenger ikke før 15. september.

08.45: Ifølge ikke alltid så troverdige The Sun, så hadde United et mislykket forsøk på å hente Sergio Ramos i august, etter at det ble kjent at Raphaël Varane hadde pådratt seg en skade mot Forest.

Avisen hevder United tilbød Ramos en kontrakt, som midtstopperen takket nei til. Nå er den 37 år gamle veteranen tilbake i gamleklubben Sevilla.

Mandag 4. september

13.49: Sport Witness videreformidler en rapport fra Istanbul-avisa Milliyet, som skriver at Eric Bailly potensielt kan bli Besiktas-spiller raskt.

Besiktas vurderer tre ulike stoppere, nemlig Fluminenses Nino, Flamengos David Luis – og selvsagt Eric Bailly. Hovedproblemet er at de ønsker å få med den nye stoppersigneringen i UEFA Conference League-troppen, og da er fristen i så fall mandag kveld.

Nino skal være førstevalget til Besiktas-manager Senol Günes.

Overgangsvinduet er fortsatt åpent i Tyrkia.

Powered by Labrador CMS